güzel Mersin'im canım memleketim!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
güzel Mersin'im canım memleketim!
mersin tatil beldeleri mersin beldeleri güzel cennet cehennem

Herkes için doğduğu ve büyüdüğü yer olan şehir ve beldeler ayrı bir önem taşır. Ben mesela nereye gidersem gideyim döndüğüm de doğum büyüdüğüm şehri özlediğimi daha iyi anlıyorum. Sizler için bu konum da doğum büyüdüğüm ve çok sevdiğim canım şehrim olan mersin hakkın da gezilecek görülecek tarihi ve turistik yerler hakkın da bilgilere ve resimlere değinmek istedim.

Meşhur kız kalemiz yaz ayların da inanılmaz rağbet görüyor. Günübirlik denize girebileceğiniz gibi çevre de bulunan pansiyon ve otellerden de istediğiniz kadar kalarak faydalanabilirsiniz.
kizkalesi-4.jpg


Oldukça uzun bir sahil şeridine sahip olan güzel Mersin'imin sahilinden bir görüntü

Mersin-gezilecek-yerler.jpg


Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği cennet cehennem mağarasından bir görüntü... Burada gezinti yaptıktan sonra çevrede ki yörük çadırlarından dillere destan bir köy kahvaltısı yapabilirsiniz. Mersin'e özgü sıkma börek çeşitlerinden doğal reçellerden yemeden dönmeyin derim;)

Mersin-Cennet-Cehennem-Magaralari.jpg

Cennet cehennem mağarasından deniz tarafına indiğiniz de narlıkuyu yu mutlaka ziyaret ediniz ve burada taptaze deniz balıklarının tadını almadan asla dönmeyiniz;)

Aydıncık tarafın da bulunan aynalı göl mağarası ise inanılmaz doğal güzelliklerle dolu
110956104.jpg

110956104.jpg
 
Son düzenleme:
Mersin son yıllar da turizm konusunda da oldukça büyük atılımlar yaptı... Mersin ilinin bana göre şöyle bir avantajı var... Eğer denize girmek istiyorsanız kısa sürede denize gireceğiniz yere ulaşabiliyorsunuz. Yok ben deniz yerine daha serin bir yayla istiyorum diyorsanız çok fazla bir yol katetmeden kısa sürede yaylalara da çıkabiliyorsunuz. Kısacası konum olarak çok güzel Mersin... Ailece her mevsim yapabileceğiniz çok fazla sosyal etkinlik için de bulunabiliyorsunuz.
 
Geri
Üst