Hadi dürüstçe itiraf edelimmi?

Cevap: Hadi dürüstçe itiraf edelimmi?

Hayatımın anlamları yavrularım ve canım annem herşeyin önünde gelir. Hayat insana herşeyi gösteriyor bir eş veya sevgili daha gelebilir ama bir anne aslaaaa..
 
Cevap: Hadi dürüstçe itiraf edelimmi?

Kariyer , kariyer ve kariyer... =) sonra aile çocuk ve eş =)
 
Cevap: Hadi dürüstçe itiraf edelimmi?

Ya arkadaşlarım bu olay göreceli kavramdır biraz, misal evlenmemiş kişiye karısını boşamak nasıl zor gelir derlerse, bu olayda buna benziyor, bunu dürüstçe şöyle cevaplamalıyım kendimce. Evlenene kadar belki ailem derdim, ama şu anda benim için en önemli şey evlatlarım :)

Şampiyon beşiktaş gerisi traş :D
 
ailem önde oldu hayatımın en büyük hatasını yaptım ailem için sevmediğim birisiyle evlenip sevdiğim kişiden oldum şimdi ikinci evliliğimin içindeyim gene ailem ,için oldu ama kalbim hala bana ait :( handan hanım size nasıl ulaşabilirim acaba ????
 


bunu ibret olsun diye anlatıyorum

bu dünya okadar çok adi ve şeref. siz insanla dolmuşki anşatamam arkadaşlar
tabikide eş

2009'un 8 ayında düğün yaptım
ailem evlenmeme tamamen top yekün krşı çıktı bende eşimle bu ilişkiye başlamadan önce sonuna kadar beraber olacaksak tanışalım diye konuşmuş ve başlamıştık görüşmeye kararımızı verdik aile açtım durumu ben ailem topyekün topla tüfekle karşı çıktı bana bende onlara biraz sabırlı dayanıp bekledim baktım kmse istemeye gitmiyor bir anda vermiş olduum sözün ağırlığıyla 2 abimle eşim ve ailesine gittim ve allahın emir dedim düğünü ankarada tek başımayaptım herşeyi tek başıma kurdum evlenmeden öçnce birtane birikmiş çöpüm yoktu

rabbime dua ettim ilk resti çekmeden çnce
cuma namazı idi
Rabbim dedim senki evlenenlerin herşeyine kefil olduğunu müjdeledin bize ben senin rızanla .... olma ... ile evlenmeyi karar verdim. ve bu elilikte snn müjdenle yola baş koyuyorum dedim... sen beni bu yolda salihlerle yar ve yardımcım ol dedim.

2 endne büyük arkadaşım ile durumu değerle3ndirdim ve isteme gelmelirini istedim. konyaya isteeye gitti şu anda eşmin babası yani babam durumu anladı ve benim ne kadar ciddiolduğumuda gördüki ben anne ve babasız zaten öz babam yoktu şehit olmuştur ) babam kzıı verdi ankarda tek başıma düğün yaptım konyada tek başıma düğün yaptım.

ev eşyalarını tek başıma aldım şu anda evimde 2 evi dolduracak eşyam var ve taşınamıyor eşya nasıl taşınacak die :d

bilgisayar dükkanı açtım geri sıkıldık kapattım..

şu anda kendi öz ailemle 1 yıla aşkın süredir tek kelime bile etmedim onlar kırkez kapıma geldiler ben herdefasında eşim ve ailesinni şerefisini bizim şerefsizler karşısınd aezdirmemek için büyük yemin ettim ve yeminimdende dönersem rabbim canımı alsın..

işte sorunun cevabı eşim ailemi tabiki de eş olmalıdır.
aileyi seçenler zaten başta kedilerinin bir aile olduklarını kavrayamayan basit insalardır..

2 insn evlenince o 2 kişi zaten bir aile olurlar atalarımız ne güzel demiş
ev içinde ev olmaz damda taş kaynamaz...

bu cavap ben bunları yaşadığım için değil eğer evlenecke arkadalar varsa sadece rablerine sığınsınlar ben öle taptım şu anda ne borcum var ne derdim.hamd olsun
 
evet canım kendi acından haklı olabilirsin ama aileyide göz ardı etmemek gerek.bende buna cevap olarak kesinlikle eşim derdim.bunu çokta içim rahat bi şekilde derim.ailemin yanında yaşıyorum ve eşimi göreceğim için hafta sonlarını iple çekiyorum.ama onun yanında olsam ailemi sadece ayda 1 kez görürdüm ve bu beni üzmezdi.
ama bide bunun diğer tarafı var eşinden çok çeken ve dönüp geriye ailesine sığınan kişiler için sence sorunun cevabı aynı bizim gibi mi olur?
 
Geri
Üst