Hamile Kalmak İçin Şifalı Bitkiler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Hamile Kalmak İçin Şifalı Bitkiler
hamile kalmak için bitkisel tedavi hamile kalmak için bitkisel ilaçlar şifalı bitkiler kürler gebe kürler
Ahmet Maranki'nin tavsiye etmiş olduğu ve hamile kalmanızı kolaylaştıran bitkisel formülleri bebek sahibi olmak isteyen herkes için paylaşıyorum.
gebelik-79.jpg

Anne adayının dengeli ve düzenli bir hayat tarzını benimsemesi, düzenli beslenmesi, uyku düzenini koruması ve varsa sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklarından uzak durması gerekir. Eğer kişinin kronik hastalığı varsa bu hastalığının tedavisinin yapılması gerekir.

Nasıl Hamile Kalbilirim? Hamile Kalmanın Yolları Nelerdir? Hamile Kalmak için Bitkisel Tedavi Nedir? Hamile Kalmak için Ne Yapmalı?
Doğal alternatiflerle, hamile kalmak isteyenler için Prof. Dr. Ahmet Maranki bitkisel çözümler öneriyor.

Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin Hamile Kalmayı Kolaylaştıran Bitkisel Tedavisi :

Hamile kalmak isteyen bayanların aslanpençesi, civanperçemi ve çobançantası bitkilerini mutlaka evlerinde bulundurmalarını ve çayını yapıp içmeleri gerektiğini öneriyor.

* 5 Gram aslanpençesi

* 5 Gram civanperçemi

* 5 Gram çobançantası

Yarım litre kaynar suyun içine aslanpençesi, civanperçemi ve çobançantasını koyduktan sonra 1-2 dakika kaynatıp 20 dakika kadar demlendirmesini bekleyin.

Bu çaydan sabah ve akşam birer bardak içilir.
 
Canım hamile kalmak için şifalı bitkiler konusunda birçok yöntem bulunuyor. Bunlardan en bilineni sarı sabır ve arı sütü ikilisi. Sarı sabır aç karna içilerek arı sütü ile kullanıldığında faydası birçok kişinin bu sorununa çözüm olmuştur. Birçok insan bu yöntemlerin başarıyla uygulanmasıyla çocuk sahibi olabiliyor. İnternette hamile kalma formülü isimli bi kitap var orda da bu konu işleniyor. İncelemek isteyen arkadaşlar bakabilirler.
 
Geri
Üst