Hamile kalmak isteyenler için kuru incir kürü

Ben bir yerde okudum prolaktin yuksekligi için iyi gelmiyormuş sizin bilginiz var mı
 
İncir kürünün zararı ile ilgili herhangi bir uyarı mahiyetin de yazıyla karşılaşmadım.Kürü tavsiye eden sevgili saraçoğlu ,incir kürünün herhangi bir zararın dan bahsetmemiştir..Okuduğunuz kaynağı bana özel ulaştırabilirsmiziniz ?
 
Evet bu soruyu biraz aydınlatalım. Verilen link açılmadı.Özelden sizden kişisel yorum olduğunu öğrendim. İncir kürünün herhangi bir zararı yok. Kaldıki incirin ciddi anlamda zararı yok. Sadece diyabetliler çok dikkatli olarak inciri kararın da tüketmeli.Bahsettiğim incir kürü değil incirin kendisi.Ayrıca ham olmamış incir tüketmek alerjik sorunlar yaratabilir.Bu herkes için geçerlidir. Bunların dışında incirin aşırı tüketimi ishal gibi durumlara yol açar..
 
Kızlar merhaba bende incir kürünü yapmaya başladım bugün. Tarifteki gibi 2,5 su bardağı kaynamış suya 10-15 adet kuru incir koydum, 20 dk kaynattım. Ancak yarım bardak bile çıkmadı. Böylemi oluyor acaba, bana az geldi çıkan su. Bir bardak çıkması gerekmiyor mu.?yapan arkadaşlara sormak istedim
 
evet canım aynen öyle yarım bardak kadar çıkıyor. suyuyla birlikte incirleride ye
 
Ilemac merhaba 2.5 bardak su değil 1 litre suya kaynar olacak 15 kuru incir atacaksın. 20 dakika ağzı kapalı kaynayacak sonra dinlendikten sonra süzlür ikiye bölünür sanıyorum iki bardak çıkar böyle yaparsanız rahatlıkla. Yemeklerden önce içeceksiniz.
 
Geri
Üst