Hamile kalmak isteyenler için kuru incir kürü

Merhaba arkadaşlar 8 aylk evlym polikistik over hastasym bu ay incir kürü uyguladm ve adetimde gecikme oldu geçen ay da gecikmisti malesef onda sonuc negatif cikti bu ay da gecikince pek önemsemedim veeee test sonucum pozitif yani hamileyim... ama cok yeni hamile olduğumu söyledi doktorum ve hic bi ilaç kullanmama rağmen hamile kalmstm hala inanmış deilm açıkçası:)))
Şunu söylemek istiyorum herseyden önce Allah sonra da incir kürü sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum ve Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsn insallah saglicakla kaln...
 
Regl düzensizliğinin bir kaç nedeni var. Rahim kaynaklı bir durum,hormonal bozukluk gibi .Durumunuzun değerlendirilmesi için hormon tetkitleri ve hekim muayenesi gerekli. Bunların dışında regl gecikmesi ; kist,miyom,gebelik vs gibi durumlardan kaynaklanabilir. Jinekoloğa görünmeniz de fayda var..
 
Tebrik ederim

Merhaba, tebrik ederim.. Allah sag salim kucaginiza da almayi nasip eder insallah. Bende yaklasik iki senedir istiyorum. Yasim 24, erken yumurta yetmezligi var. Incir kürünü yeni duydum ve bir hafta oldu baslayali, doktorlar cok ümitsiz konusuyor. 1% sansim oldugunu dusunuyorlar. Cok ümitsizim artik ama sizin yazinizi okuyunca cok mutlu oldum. Allah bize de ve isteyen her cifte nasip eder insallah. Merak ettim, sizin rahatsizliginiz neydi?


Merhaba! Her sefer yeni incirle yapıyoruz dimi?
 
Merhaba
Incir kürünü sürekli yapıp kullanmakta bir sakınca varmi yoksa sadece 21 gün yapıp 7 gün ara verip 21 gün daha yapip bırakılmalı mi
 
Merhabalar. İncir kürü ağrı yapıyor mu ? Kullananlar cevaplaya bilir mi ağrı oldumu sizde de
 
Merhabalar. İncir kürü ağrı yapıyor mu ? Kullananlar cevaplaya bilir mi ağrı oldumu sizde de
Selamlar emoş hayatım hoş geldin aramıza üyeliğini aktive ettik. Daha önceden yapmışlığım var artık tevellütüm geçti guzum :) Hayır incir kürü asla ağrı yapmaz en azından bende yapmadı çevremde kullanan arkadaşlarımda var dı onlar dan da böyle bir şikayet aldığımı hatırlamıyorum.
 
Geri
Üst