Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Muammacim 3 gündür kasiklarimda batma var bi sağda oluyor bi solda goguslerimde ağrıyor :/ Bebegim olmasını çok istiyorum o yüzden adet olabileceğim ihtimalini dusunesim gelmiyor :)
inşallah dediğin gibi olur canım. hakkında hayırlısı olsun. son adet tarihin ne zamandı senin.
 
kızlar çok şükür 4 gün sonra yani bu günkü testim de 1125 i gördük artık içim rahatladı benim gibi olan varsa canını sıkmasın diye söylüyorum artış varsa sıkıntı yapmayın gerçi daha keseyi görmedik ama pazartesi gidicem doktora ümit ediyorum ki görebiliriz:):d040::nazar:
 
11 ocaktı canım. Bu arada senin için çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)
çok teşekkür ederim canım darısı senin başına. belirtilerin adet öncesi belirtilerde olabilir hamilede olabilirsin tabi. ben adet olmadan bir hafta önce böyle belirtilerim oluyordu. sende o son haftaya girmişsin belki ondandır. sana daha öncede söyledim belirtilere takılma canım çünkü insan hastalanınca çok kötü oluyor mesela benim ilk belirtim adet günümde ağzımda sürekli ve yoğum metalik taddı. iki gün devam etti. bir de yüzümde sivilce çıkmamıştı.;)
 
Amin.ben son reglimden 3 gün sonra kasık ağrısı ve göğüs şişkinliği yaşıyorum.Şimdi reglime 4 gün var belim kırılacakmış gibi çok ağırıyor daha önce hiç böyle olmamıştım 11 yıllık evliyim idrar testi inatla negatif çıkiyo ama ben inanmak istemiyorum belki imkansız ama ümitleniyorum işte Rabbim isreyen herkese nasip etsin.
 
Suan bende aynı ağrıyı çekiyorum belim ağrıyor ve kasiklarima bi anda agri giriyor adet olmama 2 gün var ama reglimden önce hiç böyle ağrılar cekmezdim. Ama test yapmicam hayal kırıklığına uğramak istemiyorum akisina biraktim. Sende kesin sonuç için kanda gebelik testi yaptirmalisin biliyorsun idrar testlerine pek güven olmuyor. İnşallah bebisin vardır
 
Geri
Üst