Hamile miyim değil miyim test yap

H

Hamilemiyimtestyap

Forum Okuru
Hamile miyim değil miyim test yap
Hamilemiyim değil miyim test yap soru cevaplarla hamilelik gebelik var mı öğrenin


Her birliktelikten Hamilelik Oluşur mu ?

Hayır her birliktelikten tabiki hamilelik oluşması mümkün değildir bunun için YUMURTLAMA OVÜLASYON TARİHİ HESAPLAMA bilmeniz gerekiyor. Ayrıntılı bilgi için link verdim yumurtlama ovülasyon konusuna tıklayarak bu husus hakkında çok detaylı bilgilere ulaşarak bebeğe bir adım daha yaklaşabilirsiniz.
hamilemiyim değilmiyim test yap.jpg

Regl Adet İken birliktelikten Hamilelik Oluşur mu ?

Tabiki hayır Regl olan bir kadın bu günlerde birliktelik yaşamış ise hamile tabiki kalamak bunun için aşağıda yer alan konu başlığından bilgi sahibi olabilirsiniz

ADETLİYKEN HAMİLE KALMAK MÜMKÜN MÜ ?

Ters Birliktelik ile hamile kalmak mümkün mü ?

Sitemize en çok gelen soruların başını malesef bu soru çekiyor. Bununla ilgili kullanıcılarımızın ve uzmanlarımızın yorumlarını ve açıklamalarını okumak için de aşağıda yer alan başlıktan yararlanmanızı tavsiye ediyoruz.

TERS İLİŞKİYLE HAMİLE KALINIR MI ?

Öncelikle bu hususta bizlere soru soran değerli kullanıcımızın ( misafir ) kişinin sorusu aşağıdaki gibidir biz de ona verdiğimiz söze istinaden soruları ve cevapları sunmadan önce bilinmesi gereken bazı hususları sizler ile paylaştık. O soruyu da ekliyoruz.

"Selam arkadaşlarım herkese iyi geceler diliyorum hamile olup olmadığımızı test yaparak bulguları ortaya koyarak bu bende var bu sonuç ben de yok diye bir test yapmamız mümkün mü öyle bir test var mı soru cevap şeklinde "

HAMİLELİK BELİRTİLERİ İLK HAFTA NELERDİR


HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM TEST YAP ( SORULAR )

1 Adet Gününüz yakın geçti mi

2 Adetten daha farklı şekilde midenizde bulantı, kasıklarınızda batmalar ve ağrı var mı

3 Göğüslerinizde hassasiyet batma ve az da olsa sızlama durumu var mı

4 Kendinizi olduğundan fazla yorgun veya halsiz bir şekilde hissediyor musunuz ?

5 Kokulara karşı hassasiyetiniz başladı mı ?

6 Kanama ya da akıntılarda değişiklik artma şeklinde bir durumunuz söz konusu mu ?

7 Bu aralarda sık sık idrara çıkma ihtiyacı hissediyor musunuz ?

Bu yazdıklarımızın hepsine birden evet diyor iseniz hamile olma ihtimaliniz bulunmaktadır. Bir kaç özel durumu da sizlerle paylaşmak istiyorum melekler

ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ NELERDİR başlıklı konumuzu incelemenizi ve kullanıcılardan gelen sorulara uzmanlarımızın verdiği cevapları incelemenizde büyük fayda görüyorum.

Hamileliğin ilk belirtilerini de buradaki başlıktan inceleyebilirsiniz. Değerli misafirlerimiz HAMİLEMİYİM şeklindeki sorularınızı yine bu başlık altından, aklınıza takılan her şeyi bizlere kayıt olmadan da gönderebilirsiniz. Sorularınız gönderildiğinde onaylandıktan sonra cevaplayacağımıza emin olabilirsiniz. Bunun haricinde kuvvetle ihtimal hamile olan kişilerin BETA HCG testi yaptırmasını öneriyoruz. Bu test ile yüzde yüz en net hamilelik var ise ortaya çıkacaktır. Aşağıdaki konumuzu incelemek isteyebilirsiniz.

BETA HCG DEĞERLERİNE GÖRE KAÇ HAFTALIK HAMİLEYİM ?

Hamilemiyim bunu test yapmadan nasıl anlarım ?
Hamile olduğunuzu yani gebeliğinizi işaret eden testlerden önce yukarıda yer alan belirtilerin sizlerde olup olmadığını bilmeniz gerekiyor.

Eski Usul Gebelik Testi Yöntemleri işe yarar mı ?
Bunu tam olarak bilemeyiz ama hemen aşağıda yer alan konumuzda baya bi yorum var karbonat ile evde gebelik testi yapanlar yani kocakarı yöntemiyle yapılabilecek bir gebelik testi bulunmakta artık yapıp yapmamak size kalmış kızlar.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar daha önce hiç aklımıza gelmiş bir durum değil bu konumuzu güncelleştiren belirttiğiniz şekilde soru cevapla hamile olup olmadığınızı anlayacağınız bir şekil yapacağız lütfen konumuzu takip etmeye devam ediniz teşekkür ediyoruz
 
Merhabalar benim adetim 3 gün gecikti regl olacakmışım gibi de gelmiyor kırılganlığım var duygusal mı oldum nedir anlamıyorum ilk kez böyle bir şey ile karşılaşıyorum nezle gibiyimde acaba şimdi test yapsam gebelik var ise ortaya çıkar mı erken mi yoksa ne diyorsunuz ?
 
Selamlar Züleyham1,
Her adet gecikmesini kadınlarımız genelde hamilemiyim şeklinde algılasa da malesef bu doğru değildir. Kırgınlık ve nezleden bahsetmişsiniz bu sürede hiç antibiyotik, ağrı kesici gibi şeyler kullandınız mı ? Değişiklik ya da regl belirtileri hissetmiyor musunuz ?
 
Cevaplandırdığınız için teşekkür ediyorum hiç test yapmadım ve dediğiniz gibi ağrı kesici bir de tylot mudur nedir onlardan almıştım bu nezle gribal enfeksiyona karşı dursun diye antibiyotuk vs adeti geciktirir mi ? Ama evliyim ve pek te korunduğumuz da söylenemez test alsam mı ne diyorsunluz ? Hamilemiyim acaba ?
 
Yani açıkçası küçükte olsa bir ihtimal var ama evet antibiyotik ağrı kesiciler bile adet gecikmesi yapar ilaç kullanmamış olsaydınız test yapın derdim ama malsef ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Ama belli mi olur yine de test yapın hemen olsun sonuç yüzde yüz net olsun derseniz BETA HCG GEBELİK DEĞERLERİ konumuza bakarak bu testi yapın olur mu ?

 
Pek ihtimal vermiyorum ama yaptırayım gebelik testini bhcg yaptıramam test alıp bakayım sonucu yazarım size tşk
 
Geri
Üst