adet düzensizliğim var drospera doğum kontrol hapı kullanıyorum nişanlımla ilişkiye girdim hamile kalırmıyım
 
Hiç bir doğum kontrol yöntemi % 100 etkili değildir. Hepsinin avantajı ve dezavantajı vardır. Doğum kontrol hapları yaygın olarak kullanılan bir doğum kontrol yöntemidir. Düzenli olarak doğum kontrol hapını alıyorsanız hamile kalmazsınız. Adı üzerin de doğum kontrol hapı.
 
mrhba nişanlımla ilşkiye girdik yasmin doğum kontrol hapı kullanıyordum ama 4 gün kullanamadım unuttum sonra unuttuğumu anlayınca ilacı kestim kullanmadım bu süreçte 4 defa ilişkimiz oldu ve sürekli lekem geliyor hamile kalırmıyım
 
Doğum kontrol hapı düzenli alınmadığında sağlanan ilişki ile gebe kalmak mümkün. Lekelenmeleriniz doğum kontrol hapını düzensiz kullanımdan kaynaklanıyor . Beklenen adet tarihinde gebelik testi yaparak hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
mrb yasmin hapını kullanıyorum adet düzensizliği için ilişkiye girdim boşalma oldu hamile kalırmıyım acaba
 
Doğum kontrol hapı en çok tercih edilen doğum kontrol yöntemlerindendir. Düzenli olarak kullanıldığında etkinliği yüksektir. Doğum kontrol hapını aksatmadan kullandıysanız hamile kalmazsınız.
 
merhaba adet söktürücü içerken ilişkim olmuştu ilaç bitince kanamam oldu bugün ilişkinin üzerinden 17 gün geçti idrarda test negatif çıktı ama kanama bittiğinden beri karın ağrısı mide bulantısı kasıkta batma belde ağrı oluyor bunlar hamilelik belirtisimi acaba
 
Merhaba, yumurtalık kisti enfeksiyon, miyom vs belirttiğiniz septomlara sebep olabilir, tanı konulabilmesi için muayene ve ultrasonla değerlendirilmeniz gerekiyor. En kısa zamanda bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
Geri
Üst