Hamilelik Belirtileri İlişkiden Kaç Gün Sonra Belli Olur ?

M

Misafir

Forum Okuru
Hamilelik Belirtileri İlişkiden Kaç Gün Sonra Belli Olur ?
İlk Hamilelik Belirtileri Ne Zaman Belli Olur İlk hafta hamilelik belirtileri hamilelik belirtileri en erken ne zaman belli oluyor ?



Erken Gebelik Belirtileri Ne Zaman Ortaya Çıkar

Şimdi de ilk hamilelik belirtileri ne zaman belli olur diyen tüm arkadaşlarımız için, erken gebelik belirtileri ne zaman ortaya çıkar diye bir araştırma yaptık ve hamilelik belirtileri ilişkiden ne kadar sonra belli olur bilgilerini sunmak istedik Melek'lerim:)

gebelik-267.jpg


Erken gebelik belirtileri genelde pek anlaşılabilir düzeyde olmazlar. Ancak şüphe duyan anne adayları gebelik testleriyle çok erken dönemde bile hamile olup olmadıklarını anlayabilirler. Genelde adet tarihinden bir kaç gün sonra yapılsada bu testler ile, eğer hamilelik varsa ve sizde oluşmuş ise erkenden sonuçlar alabiliyorsunuz.

Her hastanede yaptırılabilen BETA HCG testi ile en erken dönemde bile gebeliğinizi anlayabilirsiniz. Adetinize 3-5 gün kala bu testlerden yaptırırsanız kolayca gebeliğinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer bir yol da adet gecikmesi olduktan sonra en erken birinci haftada idrarda gebelik testi yaptırmaktır. Gebeliği oluşmadan önlemenin birtakım yolları olmakla beraber bunlar ilişkiden sonraki ilk üç gün içinde ve gerçekten gerekli durumlarda kullanılırlar.

Hamilelik kaç günde belli olur daha doğrusu test ile ne zaman hamileliğin olup olmadığı ortaya çıkar ?

Değerli anne adayları hemen hemen bütün kadınlarımızın hamilelik sürecinde hissetiklerini bu forum sitesi üzerinden biliyoruz. Özellikle hemen test yaptıranlar, hamile olmadıklarını öğrendiklerinde büyük hüsrana uğruyorlar. Bu hüsran neticesinde eğer her ay bu durum aynı şekilde devam eder ise, psikolojik travma ve bebeğin dahada geç olmasına neden olacak bir ruh hali içine giriyorlar.

Hamilelik Testi İçin Hazır mısınız ?
Hamileliğiniz için adım adım ve bile isteye geçirdiğiniz bir ayın ardından, yumurtlama günlerinde yaşadığınız birliktelik ile bebeğinizin olma olasılığını yükselttiniz. Peki testi ne zaman yapmak gerekiyor. Aslında hamilelik testleri adetten ortalama 5 gün sonra yapılırsa daha net sonuç alınıyor. Onun için üzerinden geçmesine gayret gösterin. Daha erken yapacağınız test ile olumlu olan bir hamilelikten bile olumsuz bir sonuç alabilirsiniz. Ne yapmak gerekiyor der iseniz bekleyeceksiniz.

Ben bekleyemiyorum ki meraktan çatlıyaciğim:)
Çatlayan anne adayları için başka bir yöntem daha var. Kan testi ile gebelik. Kan testi yaptırarak gebe olup olmadığınızı bir saat içinde kesin sonuç ile alabilirsiniz. Kan testi kesin sonuç mu ? Cevap evet arkadaşlarım.

Kan testinde çıkmadı ise kesinlikle hamile değilsiniz.
Kan testi sonucu değişmez varsa var, yoksa yoktur.

Kan testini ne zaman yapayım?
Adetinizin, daha doğrusu adet olmanıza iki gün kala bile sonuç alabilirsiniz. Ama en mantıklısı, bugün adet olmadı iseniz gidip yaptırmanız olabilir.

Kan testini yaptırdım doktora göstermedim burada yazan sonuçlar da neyin nesi hiç bişi anlamadım ben yahu diyen değerli anne adayları aşağıdaki konumuza bakabilirler.

BETAHCG KAN TESTİ DEĞERLERİ ÖRNEKLERİ

Ben bu değerlerden birşey anlamadım diyor iseniz lütfen yukarıdaki bağlantıda yer alan konumuza değerlerinizi yazın sizin yerinize biz bakalım.

not: misafir olarak ta yazabilirsiniz.

Cinsel ilişkiden kaç gün sonra gebelik belli olur
Hamilelik kaç günde belli olur, Cinsel ilişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur Diğer Yazılar Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra kanda değerler çıkar


Hamilelik Kaç Günde Belli Olur
Peki, genelde hamilelik kaç günde belli olur? .... var adetimde 4ünde bitti ertesi gün zaten oldum bilemiyorum daha yeni 9 on gün olmuş acaba


Hamilelik testi ne zaman yapılmalıdır?

Hamilelik ne zaman başlar ? ilişkiden sonra gebelik ne zaman belli olur hamilelik kaç günde belli olur Gebelik erkekten gelen spermin ... merhaba adetin bitimine yakın yanı 2 günü ilişkiye girdik eşimle ve hamile kalma ıhtımali .... göre biraz fazla kiloluolduğumu düşünüyorum göbeğim çok büyük beni bu dertten kurturun.

İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ?

Genelde adet tarihinden bir kaç gün sonra yapılsada bu testler, eğer ...Hamilelik en erken ne zaman belli olur hamile olduğumu nasıl anlarım ?

HAMİLELİĞİN EN BELİRGİN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. AYRICA TÜM HAMİLELİKLE İLGİLİ BELİRTİLER İÇİN GEBELİKKATEGORİMİZE BAKABİLİRSİNİZ.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şişmiş hassas ve ağrıyan göğüsler en önemli nedenlerden biridir. Bu belirtiyi banyo yaparken hissedebileceğiniz gibi yatarken de hissedebilirsiniz. Çoğu kadının hamilelik belirtileri başladığı zamandan itibaren aşermeye başlar ve hiç yemediği kadar yemekler yediği görülmüştür. Eğer bu belirtileri gösteriyorsanız en kısa zamanda doktorunuza danışmalısınız. Ya da bir test yardımıyla hamile olup olmadığınızı öğrenmelisiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya erken davranmayalım tamamda ister istemez işte merak ediyoruz mapahım bu, biz kadınların doğasında var tamamen meraklı bir kedicik gibi bekliyoruz :) Değerli katkılarınız ve hamilelik belirtilerinin ilk hafta nasıl çıktığı hususunda yazdıklarınız, ayrıca yalın ve samimi anlatımlarınız için teşekkür ediyorum sitenizi beğeniriyorum ve takip ediyorum.
 
24 kasim benim.yumurtlama gunumdu bir gun oncesinde sevgilimle iliskiye girdik bosalip bosalmadgini hatirlamiorum 8 aralik yani bugun hastalanmam gerek ama olmadim hamile olabilirmiyim nekadar sure gecmesi gerek ve nezaman belli olur
 
eşimle ben cocuk yapmaya karar verdik ve üstünden 4 gun gectı basım ve belım cok agryr midemdede bi yanyr gbı bsey var ve 4 ay önce düşük yaptım içimde parca kaldı onuda kürtjla aldlar su an hamile olablırmyım acaba...
 
Merhaba adet gunume 5gun falan kaldi tam hatrlamiyorum ama yakindi ve sevgilimle iliskiye girdim girdigimin aksam goguslerim agrio ve midem bulaniyor hic almadigim koku burnuma geliyor kusacakmisim gbi hissediyorum nedeni ne olabilir
 
Kasimda 2gunsurdu adetim esimleberaberolduk aralikta1 bucukgunsurdu tekrariliskigirdim cocukistiyoruz simdibelim agriyo midembulaniyo acabagebe olabilirmiyim
 
Geri
Üst