Merhaba, gebeliğin 5-6 . haftası kese görülür daha sonraki haftalarda bebeğin kalp atışı izlenir. Durum normaldir endişelenecek bir şey yok. Hekim kontrollerinizi aksatmayın.
 
Merhaba, üyeliğiniz hayırlı olsun. Elbetteki bu ilacı kullanıp hamile kalan var kalmayan var . Tüm hastalar tedaviye olumlu yanıt vermeyebilir.
 
Pzartesi test yapicam 15. Gun yani ama ben bisey hisstmiyrm sadece gogus gerilmesi ve hafif kasik agrisi onude jel yapiyor farkindyim. Ama diger turlu bir his yok
 
Merhaba kızlar..aranıza yeni katıldım..uzun zamandır okuyorum formdaki yazıları..kayit olup kendim hakkında bisiler paylaşmak istedim..
Arkadaşlar ben diğer aylardan farklı olarak görüşlerde şişme damar belirginlesmesi ve sizi hissediyorum..sizlama ve ayrı koltuk altına kadar vuruyor..karnım sis..gaz olayım çok fazla..kaslarim ağrıyor resmen..yorgunluk bitkinlik var ustumde..hatta bugün komedi filmi izlerken bi bölümünde ağlama isteği duydum..göbek eşliğinde şeklinde değişiklik var..daha adetime 5 gün var..
 
Merhaba, belirtileriniz adet öncesi septomlar olduğu gibi gebelik belirtileri de olmaktadır. Bu nedenle belirtilerden yola çıkarak gebelik teşhisi yapmak yanlış ve yanıltıcıdır. Bunu benzer sorularda sürekli belirtiyoruz. Beklenen döneminiz de gecikme olursa test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
Geri
Üst