Merhaba, değer görünürde gebelik lehine ama tek değerle gebe olup olmadığınız anlaşılmaz .Durumunuzun netlik kazanması için hekim kontrolün de olun. Ultrason incelemesi ve hcg nin düzenli izlenmesi durumunuz hakkın da bilgi verecektir.
 
Evet doktorumda zaten 4 gun sonra tekrar test dedi. Bu crinone de kullandim sonuncusu bugun bitti bu ilacin boyle bi sonuc cikarmasi mumkunmu sevinmesem mi ki erkende
 
Crinone gebelik testini ekilemez. Sevinebilirsiniz değer gebelik lehine sadece olası durumları göz önünde bulundurarak kesin yanıt vermemeye genel bilgi vermeye özen gösteriyoruz. Siz doktora görünün. Önce usg muyaenesin den geçeceksiniz keseyi haliyle şimdi göremezsiniz. Bir kaç defa hcg testi yapmanız istenecek, doktorunuz hcg seviyelerini inceleyecek. Gebeliğin sağlıklı olup olmadığını değerlendirmek için.. Değerler normal seyirde olursa ilerleyen haftalarda keseyi göreceksiniz. Ardından bir kaç hafta sonra kalp atışını duyacaksınız. Anlayacağınız prosedür uzun.
 
Ins ya herkeze nasio etsin . Peki bu deger ne kadarlik oldugunu gosterir. Doktoruma gitmedim resmini gonderdim var dedi ve 4 gun snra tekrar hcg dedi sizce ne kadrliktir bu degere gore
 
Hcg değeri ve son adet tarihi baz alınarak 3+5 günlük gebesiniz. Gebelik haftanız hakkın da doktor , Ultrason muayenesini , son adet tarihinizi ve hcg değerinizi değerlendirerek net bilgi verecektir.
 
Geri
Üst