Hamilelik ilişkiden kaç gün sonra belli olur?

Merhaba , bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz . Her durumu gebeliğe yormayın. Mensinizde gecikme olursa test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
Mehabalar
Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım ve testte çift çizgiyi gördükten sonra ertesi sabah ve 1 gün sonra tekrar ilişkimiz oldu. İlk ilişkinin üzerinden 11 gün geçti ve bugün ultra erken gebelik testinden yaptım. Üzerinde iliskiden 5 gün sonrasını bile verdiği yazıyordu. Fakat negatif cikti. Sonuca güvenmeli miyim yoksa testin yanılma payı var mıdır?Normal adetime yaklaşık 8 gün var.
Teşekkürler
 
Merhaba , çubuk testler hatalı sonuç verebiliyor. Net sonucu veren sadece HCG testidir. Mensinizde gecikme olursa HCG testi yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Son iki aydır korunmuyoruz. Bu ay adetim 6 gün gecikti. Son iki haftada 4 kere idrar testi yaptım ancak hepsinde çok net tek çizgi çıktı. Buna rağmen kan testinini pozitif çıkma ihtimali varmıdır acaba
 
Merhaba, her mens gecikmesi gebelik kaynaklı değildir. Yaptığınız testlerde gebe olmadığınızı gösteriyor. Tedbir amaçlı HCG testi yapın ve gecikmeniz için hekime görünün.( Adet gecikmesinin nedenleri; stres, kullanılan bazı ilaçlar, hormonal problemler,rahim kaynaklı bir sorun,kist, miyom vs dir)
 
Merhaba admin. Birşey sormak istiyorum lütfen aynı durumu yaşayan yardımcı olsun. 3 yıllık evliyim. 15 mayıs ader oldum 18 inde bitti. Ve ilk defa 23 , 25 ve 28 mayıs 'ta korunmasız ilişkiye girdik. İlişkiden bir kaç saat sonra ve ertesi günleri kahverengi akıntı oldu. Korkuyorum yolunda gitmeyen bi durum var mı. Kasıklarim ağrıyor. Allah rızası için yorum yapın bilgilendirin korkuyorum.
 
Lütfen cevap verin. Merhaba admin. Birşey sormak istiyorum lütfen aynı durumu yaşayan yardımcı olsun. 3 yıllık evliyim. 15 mayıs ader oldum 18 inde bitti. Ve ilk defa 23 , 25 ve 28 mayıs 'ta korunmasız ilişkiye girdik. İlişkiden bir kaç saat sonra ve ertesi günleri kahverengi akıntı oldu. Korkuyorum yolunda gitmeyen bi durum var mı. Kasıklarim ağrıyor. Allah rızası için yorum yapın bilgilendirin korkuyorum.
 
Selamlar GÜneş,

Korkulacak bir durum yok ondan emin olabilirsiniz. Şimdi 18 inde bittiğine göre siz 28 mayısta ilişkiye girmişsiniz yani bir kadının ortalama yumurtlama gününe denk gelen bir gün. Yerleşme kanaması olabilir hiç test yaptınız mı ? Gebelik testi yaptınız mı ?
 
Selamlar GÜneş,

Korkulacak bir durum yok ondan emin olabilirsiniz. Şimdi 18 inde bittiğine göre siz 28 mayısta ilişkiye girmişsiniz yani bir kadının ortalama yumurtlama gününe denk gelen bir gün. Yerleşme kanaması olabilir hiç test yaptınız mı ? Gebelik testi yaptınız mı ?


Allah razı olsun sizden cevap yazdığınız için hayır hiç test yapmadım. Internette en az 15 gün geçsin sonra test yapın gibi yazılar okudum bekliyorum ama inanirmisiniz eşimde bende o kadar korkuyoruz ki. Bizde bebek sahibi olmak istiyoruz.
 
Geri
Üst