Hamilelik ilişkiden kaç gün sonra belli olur?

Merhabalar bir sorum olacaktı adetimin 17. Günü .bugün kandagebelige baktirdim ama negatif çıktı. Adetim ilk iki gün gecikmeli 2.si zamaninda ve en son bu ay bir hafta önce geldi.25.Gün oldum yani yumurtlama dönemini tam hesaplayamiyorum o yüzden.karin kisminda dolgunluk var bazen batma.goguste de ara ara ignebatar gibi sizlama var.migde bulantısı ara ara var ama psikolojik mi kestiremiyorum. Bu belirtilerle beraber test yaptırdım acilde ama negatif çıktı .bu durumda benim bu ay tamamen umidimi kesmem gerekiyormu yoksa çok mu erken yaptırdım. Döllenme gerceklesmisse bu süreçte bu kadar zamanda kanda belli olur mu çok üzgünüm her ay hayal kırıklığı
 
geçen cuma ilişkiye girdim bütün belirtiler var test yapsam hamile olup olmadığım çıkarmı
 
Bu kadar kısa sürede hamile olup olmadığınız anlaşılmaz. Beklenen adetiniz de gecikme olursa gebelik testi yapın. Testi erken yaparsanız yanıltıcı sonuç almanız muhtemel.
 
7 gün önce ilişkiye girdim bütün belirtileri yaşıyorum adetime 9 gün var test yapsam hamilelik çıkarmı
 
Merhaba, bu kadar erken dönemde gebe olup olmadığınızı öğrenemezsiniz. Belirtilerin de psikolojiktir. Beklenen adetinizde gecikme olursa test yaparsınız.
 
Merhaba ben bi şey sormak istiyorum. Yumurtlama günümü hesaplayamıyorum. Kasım 15 de düşük yaşadım ne yazık ki. Ondan sonra regl günlerim şaştı. Düşükten önce 28 günde 1 olurdum. Ama Kasım 15 te regl olduktan sonra 18 aralıkta oldum sonrasında ocak ayında 22 sinde oldum. Şimdi ben yumurtlama günümü neye göre hesaplamalıyım? Ortalama adet döngüm ne?
 
Merhaba, Son 3 adet tarihinize göre sikluslarınız yaklaşık 34 gün sürüyor. Bir sonraki adetiniz muhtemelen 25/2/2018 tarihinde başlayacak. Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler: 6/2/2018 ile 11/2/2018 tarihleri arasındadır.
 
Merhaba , test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.( Adet gecikmesi sadece gebelikten ötürü olmaz). Korunmasız birliktelik yaşamışsınız gebelik söz konusu olabilir.
MERHABA
BEN ADETİME 6 GÜN KALA ERKEN GEBELİK TESTLERİNDEN ALDIM YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI.BİR TANESİ BİRAZCIK SİLİKTİ.ADETİME DÖRT GÜN KALA NORMAL BASİT GEBELİK TESTLERİNDEN ALDIM YAPTIM NEGATİF ÇIKTI.
ŞİMDİ BEN HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM? HANGİ TESTİ BAZ ALMALIYIM. ADETİME 4 GÜN KALA GİDİP KAN VERSEM HAMİLE OLUP OLMADIĞIMI ANLAYABİLİRMİYİM?
 
Geri
Üst