hamilelikte bebek erkek mi kız mı anlayabilirsiniz

bebeğimin kızmı erkek mi olduğunu artık ben anlıyorum:) erkek bebeğime hamile kaldığım da beni yormadı mide bulantılarım olmadı ve erkek bebekler ultrason da daha erken görünüyor ve hareketleri de daha erken başlıyor kızıma hamilelikte ulrason da çok geç göründü ve kızım da hiç olmadığı kadar meyve yedim hatta tabiri caizse bir portakal bahçesi yemişdim.
üçüncü hamileliğim de cinsiyeti belli olmadan daha erkek dedim çünkü diğer oğlumda ki belirtilerin aynısını yaşadım ve gerçekten cinsiyeti erkek oldu
 
Annem, teyzem ve çevremdeki kadınlardan hamile olan kadının karnındaki şişlikten bebeğin cinsiyetinin ne olduğunun anlaşılacağını çocukluğumdan beri duymuşumdur. Kuzenim hamile kaldığında çok ekşi şeyler yiyorsun kesin kız doğuracaksın demişlerdi. Bana bunlar her zaman tuhaf gelmiştir. Sonuçta belirli bir aya gelindiğinde ultrasonda her şey anlaşılabiliyor. Ama o zamana kadar sabredemeyenler sürekli fikirlerini belirterek heyecanı daha da arttırıyorlar.


Kuzenim gerçekten de kız bebek dünyaya getirdi. Her zaman bu formül işe yarar mı bilmiyorum ama kuzenimin hamileliğinde yaradı. Bir de bebeğin cinsiyetinin tamamen erkeğe bağlı olduğunu hem duydum hem de çok yerde okumuştum. Yenilen yiyecek çeşitleri de cinsiyet üzerinde son derece etkili oluyormuş.
 
Cinsiyeti erkek belirler fakat bir takım beslenme programıyla bebeğin cinsiyetinide belirlemek mümkünmüş.Yengem ve amcam 4 ay boyunca kendilerince bir perhiz uyguladılar bir kızları vardı ve oğulları olsun istiyorlardı. İkiside farklı bir beslenmeyle oğlan çocuğuna sahip oldular. Birinin çok tatlı diğerinin ise tatlıdan uzak kaldığını biliyorum. Biri sürekli et yedi diğeri etten uzak kaldı. Ayrıca yengem sürekli alkali su tüketti .Alkali su içen kadınlarında oğlu oluyormuş .
 
Kızlar selamün aleyküm bende 11 haftalık hamileyim.cünsiyetı merak edıyorum tabi öncelik saglıklı olması ama sizler deneyım yaşadıysanız biraz anlatırmısınız siteler farklı farklı yazıyor kız için okudugum erkek,erkek için okudugum bazı yazılarda kız cıkıyor emin olamıyorum.Gönlüm erkekten yana Allah herkesin gönlüne göre versin İnşAllah msjlarınızı beklıyorum
 
Geri
Üst