Hamilelikte Erkek bebek belirtileri

Uzman SühaN

Administrator
Hamilelikte Erkek bebek belirtileri
Anne adaylarının gebelik boyunca merak ettiği sorular dan biri bebeğim kızmı yoksa erkekmi ? Dünyaya getirecekleri bebeklerinin cinsiyeti ile ilgili merak gebeler arasında popülerdir . Bebeğin cinsiyeti ile ilgili geçmişten günümüze sayısız tahmin ortaya atılmıştır. Bu tahminlerin nerdeyse hepsinin aslın da bilimsel bir dayanağı yoktur. Yani kısaca hurfedir diyebiliriz. Bu makalemizde bebeğin cinsiyeti ile ilgili bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
erkek bebek.jpg



Erkek bebek belirtileri nelerdir?

Gebe olan anne adayının karnı sivri ise bebek erkektir. Anne adayı güzelleşmişse bebeğin erkek olduğu düşünülür. Kız bebeğe hamile olan kadınlar çirkinleşirmiş. Tatlı besinler tüketen gebelerin bebeklerinin erkek olduğu geçmişten günümüze ortaya atılan tahminlerdendir. Öyleki ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı diye özlü söz bile vardır. Gebelikte aşerme her gebenin yaşadığı bir gıdaya istek durumu. Bir çok anne adayı aslında aşerme nin söz konusu olmadığını söylüyor. Öyleki gebelik boyunca hiç bir şekilde aşermeyen anne adayları var.

Gebelikte gögüs başının koyulaşmasının erkek bebeğe işaret ettiği söyleniyor. Tabi bunu belirtmekte fayda var. Gebelik döneminde zaten gögüslerde koyulaşma olmaktadır . Bunun erkek yada kız bebekle alakası yoktur. Bir diğer hurafe ise idrar renginin parlak olması erkek bebeğe işaretmiş. Kadının poposu geniş ise bebeği kız dar ise erkek olurmuş.

Bebeğin cinsiyetini belirleyen aynı zaman da bilindik bir uygulama var. Çin takvimi (doğum tablosu ) . Bu tabloya bakarak hamile kaldığınız ay ve yaşı belirliyorsunuz . Çıkan sonuca bakıyorsunuz . Bu şekil de bebeğin kızmı erkekmi olduğunu öğrenebiliyorsunuz.

Erkek bebeğe hamile olanlar genelde protein açısından zengin besinler tüketirmiş. Kız bebeğe hamile olanların burnu geniş erkek bebeğe hamile olan kadınların burnun dar olurmuş. Aslın da bu sayılanların hiç birinin bilimsel bir dayanağı yok. Bebeğinizin cinsetini kesin olarak ancak ultrason incelemesi ile öğrenebilirsiniz..
 
Son düzenleme:
herkese selamlar. Ben 6 fatalik haileyim amma hic bulantim yok uykum cok geliyodu ilk 5 hafdamda amma wimdi oncekinden daha bi az sanki amma baw arim cok oluyor karnimda arilar oluror bazen amma hemen hemen cok rahatim bitek baw arisi dun gece limonun yarsin yedim cok canim cekiyor amma bi takfim var qizlar yapmiw benim icin qiz cikmiw amma burada yazilan hemen hemen herwey bana uygun geldi ayaklarim cok souk oluyor bilemiyorum cok duwunuyorum acikcasi bu ilk hamilelyim cok heyecanliyim.
 
Sevgili takipçilerimiz; Hamilelikte erkek bebek belirtileri ile ilgili konumuz yeni bilgilerlegüncellenmiştir. Erkek bebek belirtileri ile ilgili ortaya atılan bir çok iddia vardır. Daha önce belirttiğimiz gibi bebeğinizin cinsiyetini ancak ve ancak ultrason muayenesi ile öğrenebilirsiniz. Gebeliğinizin 16-18- 20. haftaların da bebeğinizin cinsiyetini net olarak öğrenmek mümkün. Sevgili okuyucularımız. Gebelikte erkek bebek belirtileri ile ilgili yorum vedeneyimlerinizi bizlerle bu başlık altın dan paylaşabilirsiniz.
 
Geri
Üst