Hamilelikte mutlaka yenmesi gereken 5 yiyecek

Bugün piyasada zayıflama hapları birçok farklı tipleri vardır. Bu makalede, herhangi bir kilo kaybı hap almadan önce dikkat edilmesi gereken önlemleri tartışır.
EDIT BY BEYZA
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kızlar merhabalar ben 4 aylık hamileyim. Hamilelikten önce de çok iştahsız biriydim şimdi daha da beter bir duruma geldim. İştahım tamamen kapandı. İnanın bisküvi ve süt ile yaşıyorum. Meyve sebze yemeye çalışıyorum olmuyor. Karnımın acıktığını hatta midemin kazındığını hissediyorum fakat olmuyor bir lokma yemek yutamıyorum.


Ne yapıcam ben böyle? Bebeğim sağlıksız doğacak diye çok endişeleniyorum. Gıdasızlıktan her gün baş dönmeleri yaşıyorum. 4 aydır sadece süt ve bisküvi yiyerek bebeğime kötülük ettiğimi düşündükçe kahroluyorum. Benim gibi durumda olan var mı çok merak ediyorum? Meyvenin sebzenin ve tüm yemeklerin tadını unuttum. Bebeğime bir şey olacak diye çok ama çok korkuyorum:(:(:(:(
 
Kız kardeşim ve ben aynı dönemde hamile kaldık. Tüm tecrübelerimizi ve okuduklarımızı birbirimiz ile saat kaç olursa olsun paylaştık. Çok keyifli bir süreçti. Hem anne hem de teyze olmanın heyecanı da çok farklıymış. Bebeklerimizin aynı anda büyüyecek olması bizi de çok mutlu ediyordu. Tüm bu heyecan ve mutluluk dışında en önemsediğimiz durum ise beslenmemizdi.


Hem kendimiz hem de bebeğimiz için en faydalı olan yiyecekleri yemek istiyorduk. En başta haftada 2 gün mutlaka et ve balık yedik. Meyve ve sebzeyi de bolca tüketmeye çalıştık. Kuruyemiş ve tabi özellikle de ceviz her gün mutlaka tüketmeye çalıştık. Sabahları mutlaka bir bardak süt içtik.
 
Geri
Üst