Hamilelikte üstüne görme nedir nasıl anlaşılır ?

Merhaba , mensin 2-3 gün sürmesi, 3-4 gün geriden gelmesi normaldir.Gebe olduğunuzu düşünmüyorum fakat merakınızı gidermek adına test yapabilirsiniz.
 
Merhaba adetim her zaman 3_4 gün öncesi gelirdi nisanin16 si oldum en son adet tarihım. Mayıs 11 olmam gerekiyordu.ayın 12 sinde çok hafif pembemsi ara ara lekeler geliyor çok afedersiniz .mendille bile kan lekesi gibi duruyor koyu renkli de değil acaba yorRum yapabilir misiniz
 
Merhaba ara lekelenmenin bir kaç nedeni var. Durum gebelikten,hormonal bir durumdan yada rahim kaynaklı bir sorundan dolayı gerçekleşmiş olabilir. Ancak hormonal tetkit ve muayene ile durumunzu netlik kazanır.. Ayrıca döngünüzher zaman aynı süreçte gerçekleşmeyebilir. Henüz mensinizde gecikme söz konusu değil. Gecikmeniz olursa gebelik testi yapınız.
 
Merhabalar eşimle yumurtlama dönemimde birlikte olduk. Tam günümde adet kanamam başladı fakat 2 gün sürdü ve yoğunluğu çok az. Normalde 4 5 gün devam ederdi. Üstüne görme olabilir mi. Herhangi bir hamile belirtim de yok.
 
Merhabalar eşimle yumurtlama dönemimde birlikte olduk. Tam günümde adet kanamam başladı fakat 2 gün sürdü ve yoğunluğu çok az. Normalde 4 5 gün devam ederdi. Üstüne görme olabilir mi. Herhangi bir hamile belirtim de yok.
 
Merhaba, mensin 2-3 gün sürmesi normal bir durum. Her zaman aynı miktarda mens kanaması gerçekleşmeye bilir.+ Normal döngüde mensiniz gerçekleşmiş. Ben gebe olduğunuzu düşünmüyorum.Sizi rahatlatması açısın dan gebelik testi yapmanızı öneriyorum.
 
Merhaba 8 Aydır bebek için uğraşıyoruz olmuyor geçen ay 3 gün gecikti ve kahverengi akıntım oldu hatta siyaha yakın doktora gittim progestan verdi 16. Gün kullanmaya başla dedi unutmuşum 17. Gün kullanmaya başladım eşimle yumurtlama günlerinde birlikte olduk adetim tam günümde geldi rengi normale dönse de miktarı da günü de az sürdü sürekli midem yanıyor sabahları ara ara midem bulanıyor ben yine de ihtimal vermiyorum hamileliğe ama bilemedim sizce üstüne görmüş olabilir miyim?
 
Merhaba , aynı döngüde mensiniz gerçekleşmiş fakat mikatarının az olduğunu belirtmişsiniz.Üstüne görme kanaması adet gibi yoğun olmaz. Bir kaç damladan ibarettir. Tedbir amaçlı gebelik testi yapmanızı öneriyorum.
 
Merhabalar eşimle 11 nisan da birlikte oldum tam gününde 20 nisan da adet oldum normal kanamaydı sonra mayısın 20sinde tekrar adet oldum ve haziranın 15inde adet oldum bu süre zarfında 5 kez idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı yinede hamile olma ihtimalim var mıdır lütfen cevap verin bir tane oğlum var ve küçük ikinciyi düşünmüyoruz veri çekme yöntemiyle beraber olduk
 
Geri
Üst