Hamilelikte üstüne görme nedir nasıl anlaşılır ?

selam kizlar 3 gun once adetim bitdi bugunden basim donuyor ve midemm bulaniyor adetim 5 gun cekdi cok sitelerde okudum boyle weyler oluyormus sizce ne yapmaliyim?
 
merhaba arkadaslar benim agustos ayinin basinda supheli bi iliskim oldu yumurtlama zamanindan bikac gun sonra daha sonrasinda adetim 13 gun falan gecikti iliskiden 9 10 gun sonra kahverengi akintim oldu daha sonra 2 eylul 6 ekim ve 5 kasimda regl oldum sizce ustune gormemidir yardim ederseniz cok sevinirim cok tesekkurler simdiden:))))
 
beyza hanim bende hamile olmamdan supheleniyorum ama uc aydir adet oluyorum fakat ilk iki gun cok siddetli ve fazla geliyor ucuncu gun hic denecek kadar az sonra arada bir geliyor bunun nedeni nedir acaba hamilelik olabilir mi
Melek hanım 3 aydır gebelik şüpheniz var hiçmi hekime görünmeyi düşünmediniz? HCG testi hiçmi yapmadınız?Gebe olduğuunuzu düşünmüyorum 3 aydır düzenli mens olmuşsunuz
 
Kızlar merhaba benim adetim 5 gün erken geldi normalde 7 gün sürer ama bugün 5. Gün bitti. Adet ağrım çok olurdu bunda kasık acısı oldu acaba üstünemi görüyorum?
 
Geri
Üst