Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Merhaba, görmüş olduğunuz lekelenme implantasyon kanaması olabilir. ( Embriyonun rahime yerleşmesi , yerleşme esnasın da olan lekelenme ) Şayet yarın mensiniz gerçekleşmez ise gebelik testi yapabilirsiniz.
 
7 gün süren adetim 2 gün cok diger günler azaldi bide 9 unda gelmesi gerekirken 11 inde geldi neden oluyo
 
7 gün süren adetim 2 gün cok diger günler azaldi bide 9 unda gelmesi gerekirken 11 inde gecikmeli olarak geldi geceleri gündüzleri bulanti hissediyorum neden oluyor bunlar
 
Selamlar, adet döngüsü zaman zaman ileri yada geri gelebilir. Bu durumu tükettiğiniz besinler, ilaçlar, stres sebep olabilir. Adetinizin 2 gün yoğun sürmesi, diğer günler az gelmesi normaldir. Hamile olduğunuzu düşünmüyorum . Kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Surtunme yoluyla bosalma olmadan bi iliski yasamistim iliskinin uzerinden 9 gun gecti ve bugun kanda beta hcg yaptirdim 0.1 cikti bu teste guvenebilir miyim ?
 
Merhaba adetimden sonra 15.gun birlikte olduk adetime bir hafta kala kasik agrilarim oldu adet olurum sandim ama bir gun sonra bıçak gibi kesildi kasik ağrılarım.ama yumurtlama döneminde olan akintim adet ile bir haftadan az kalmasına rağmen akıntı devam ediyor.bende ümitlendim acaba hamilemiyim diye.bu durumu yaşayan var mı acaba.aslinda az kaldı ama yine de insan merak ediyor
 
Merhaba, anladığım kadarıyla adetinize 1 hafta var . Adete yakın dönemde kasık ağrısının olması normaldir. Kasık ağrısının bir çok nedeni var sadece gebeliğe bağlamak doğru değil. Üşütme, iltihap, kist, miyom, yumurtlama gebelik vs kasık ağrısının nedenleri arasındadır. Bu nedenle tek belirtiden yola çıkıp gebesiniz veya değilsiniz diyemeyiz. Adetiniz de en az 3 günlük gecikme olursa test yaparak gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
Merhaba, görmüş olduğunuz lekelenme implantasyon kanaması olabilir. ( Embriyonun rahime yerleşmesi , yerleşme esnasın da olan lekelenme ) Şayet yarın mensiniz gerçekleşmez ise gebelik testi yapabilirsiniz.
merhaba;ben idrar testi yaptım ancak negatif çıktı.Sonuçnegatif çıkıncada moralı bozudu otomatikman..acaba belli bir süre sonra tekrarlamalımıyım?
 
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Ben 1 yıldır evliyim ve yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz. Korunmayı bıraktıgımızdan beri hem adet döngüm değişti hem de enfeksiyon cıktı. 2 ay önce ilaç tedavisi gördüm ama gecen ay 15 gün gecikti adetm ve sanki düşük yapıyormuş gibi ağrılı geçti. Benim asıl sorum kasım 28 de adet oldum ve yaklaşık 5 6 gündür göğüslerim aşırı hassas sızlama var uçları ateş gibi koltuk altlarımda da şişkinlik var ayrıca göbeğimin tam alt kısmında rahmin olduğu kısımda ara ara batma ve elle hissedebiliceğim bir sertlik var bunlar gebelik belirtisi mi acaba cok istiyorum normal adet tarihime daha 10 gün var tabi yine enfeksiyondan gecikme olmazsa
 
Geri
Üst