Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Merhaba daha önce sorunuz yanıtlandı. Merhaba, adete 10 gün kala gebelik belirtisi hissetmeniz mümkün değil. Gebelik belirtileri gebeliğin 4-5. haftasın dan itibaren başlar. Gebeliğin ilk belirtisi de adet gecikmesidir. Beklenen adetiniz de gecikme olursa test yaparak hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Detaylı bilgiler için linki ziyaret ediniz.

Soru : hamileliğin ilk belirtileri nelerdir ?
 
Yeni evlendim eşim yurtdısında yasıyor son birlikteliğimiz 23/24 kasım ayında oldum ve 26/11/2017 de adet oldum normalde 4 gün önce olurdum. Bugün 22/11/2017 hala adet olmadım bebiş çok istiyoruz. Sizce hamilelik olma ihtimali varmı. Hafif miğde bulantım oluyor ara sıra. Sık sık Lavaboya çıkıyorum.
 
Merhaba, henüz adetiniz de gecikme yok . Adet döngüsü zaman zaman bir kaç gün ileri yada geri gelebilir bu normaldir. Mide bulantısı psikolojik olabilir, havalar soğuk sık sık idrara çıkmanız da bundan kaynaklı olabilir. Basitçe belirtmek gerekirse belirtiler den yola çıkarak gebelik teşhisi yapmak yanlış ve yanıltıcı olur. Bu durumda yapılması gereken gebelik testi yapmaktır. Beklenen döneminiz de en az 3 günlük gecikme olursa test yaparsınız.
 
Pelin hanım sorunuzu eksik bilgilerle sormuşsunuz kesin sonuç diyebilmek için bazı bilgilere ihtiyacımız var. Mesela mensiniz de gecikme varmı ? Varsa gecikmeniz kaç gün ? Bu bilgileri verin bizde ona göre sağlıklı bilgi verelim.
 
Adet gecikmem olmadi.adetime daha 15 gun var . Testi iliskiden 2 hafta sonra yaptirdim bazi jinekologlar kesin sonuctur diyorlar sizce kesin midir?
 
Adetimde gecikme olmadi . Adet olmama daha 16 gun var iliskiden 2 hafta sonra kanda beta hcg testi yaptim dedigim gibi 0.1 cikti doktorlar kesin sonuctur diyorlar sizce bu durum nedir gebelik soz konusu mu ?
 
Pelin hanım sorunuzu eksik bilgilerle sormuşsunuz kesin sonuç diyebilmek için bazı bilgilere ihtiyacımız var. Mesela mensiniz de gecikme varmı ? Varsa gecikmeniz kaç gün ? Bu bilgileri verin bizde ona göre sağlıklı bilgi verelim.
Adetim gecikmedi.adetime daha 2 hafta var .dedigim gibi iliskiden 2 hafta sonra kanda beta hcg yaptirdim 0.1 cikti
 
Hayır kesin sonuç değildir . Adet gecikmesi olmadan yapılan test sonucuna hangi hekim nasıl kesin sonuç der anlamış değilim. Beklenen adetinizde gecikme olursa tekrar test yapın. Gecikme olmadan yapılan test sonuçları yanıltabilir.
 
Nolur yardımmm geçen ayın 15inde adetim başladı bittikten snra sewglm çıplak bi şekilde arkadan sürtündü ondan snra onunki kırı benm zewk suyum akarken önden sürtündü we boşalacağı zaman eşofmanını çekti üstüme boşalmadı boşaldıktn snra yine aynı wşekilde eşofmanlıyken üzerime uzandı. Adetim şmdi 1 hafta gecikti bikaç ay önce antidepresan kullanırdm şimdi korkulrm yine başladı ishal we bulantım war korkudan mı yoksa hamile llabilir miyim nolır yardm edinn. Stres korku hawa değişimi geciktirebilirmiş. 1 hafta önce grip için katarin aldm onun etkisi olabkr mi gecikmenin 8. Günü test yaptım negatif çıktı ama hala korkuorm sizce bu saatten snra hamile kalma ihtimalim war mı hala gecikme dwm ediyor
 
Geri
Üst