Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Merhaba bende anne olmak istiyorum adet olali 5 gun oldu ama belim karnim agriyo sanki tekrar adet olacakmisim gibi.gozum karariyo bazen ve migdem yaniyo gibi acaba hamile olabilirmiyim
 
Merhaba, en son 6 aralıkta regl oldum ve gayet düzenli bi regl döngüm vardır, bugün itibariyle 7 gün geciktim. Hala da regl olacağıma dar herhangi bir belirtim yok. Hamile kalmak istiyorum. Bi saat kadar önce kaliteli olduğu söylenen bir gebelik testi yaptım, test negatif çıktı. Kan testi yaptırmalı mıyım yoksa sonucu kabullenip devam mı etmeliyim?
 
Merhaba, Her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değildir. Bir takım koşullar gecikmeye neden olabilir. Evde yapılan testler de zaman zaman hatalı sonuç verebilir. Bu nedenle kan testi yapmanız faydanıza olacaktır. Hcg testi durumunuz hakkın da net bilgiyi verecektir.Test sonucunuz negatif yada pozitif olması halinde mutlaka hekime görünüp muayene de olun..
 
Merhaba ben erkek arkadaşımla ilişkşye girdim ancak adetim biteli 5gün oldu ve yanlışlıkla içime boşaldı. Bu durumda hamile kalma olasılığım kaç acaba cok merak edıyorum
 
Meraba 14 aralıkta regl oldum ve 1 hafta sürdü. 31 aralıkta birlikteliğim oldu fakat boşalma yasanmadı 1 ocakta ella kullandım 14 ünde tekrar hasta olmam gerekiyordu fakat üzerinden tam 8 gün geçti olmadım idrar testi yaptım negatif. Adetimin geçiktigi 5. Gün kan testi yaptım 4.90 cıktı sınır dediler kan testinden 2 gün sonra tekrar idrar tesiti yaptım negatif sizce durumun nedir?
 
Merhaba, korunmasız her birliktelik gebelik açısın dan risktir.Ejakülasyon olmasa dahi gebe kalınabilir. Zevk suyuyla. Zevk suyuyla gebe kalma oranı çok düşük olsada imkansız değildir. Şüpheli ilişki sonrası ella hap almışsınız. Bu hap gebeliği % 85-90 engelleyebiliyor. ( Ella hap gecikme yapabilir ) Genel itibari ile toparlarsak gebe kalma şansınız düşük. Hcg değeri 8 ve üstü seviyeler gebelik olarak değerlendiriliyor. İdrar testini dikkate almayın önemli olan hcg testidir. Yanılma payı yoktur. İki gün sonra adetiniz gerçekleşmez ise tekrar hcg testi yapın.
 
Falat adet belirtilerim var son 4 gündür bel agrısı ve gögüslerde hassasiyet hissediyorum ve vucudum asırı sismiş gibi hissediyorum. Birliktelikten 20 gün sonra kanda cıkmazmıydı hamile kalsaydım? Ella geçiktirme yasatıyor olabilirmi cunku ilk kullanımım da ellayı 1 ay once yani 2 ay üst üste ella kullandıgım için geçikme olabilirmi?
 
Geri
Üst