Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Sürekli gizli gebelik konusuna takmışsın konuya gir üstteki adresin tamamını kopyala buraya yapıştır düzenleyeceğim o konuyu hadi bekliyorum.
Sadmin ablacım sen bu kadar kesin ve net nasıl konuşuyorsun beta hcg asla yanlış çıkmaz diye yani benim 8 beta hcg hepsi negatıf genel 0.100 0.150 en son 0.14 çıktı bunlar kesin dimi ablacım nolur kızma dünde gititm karından ultrason yaptı gebelik Yok dedi emin olmalıyım artık dimi vajinal ultrason da keseyi gören doktorlar benim Kasım 30 da yaşadığım ilişkidr olusucak olan bi gebeliği bu zamana kadar gittiğim 6 7 doktor görürdü heralde ablam dimi
 
Gecen ay adetten haric kullandigim enfeksiyon t
Edavisinden sonra kanama oldm 7 gun ve bu ay hala adet gormedim sebebi ne olabilir
 
HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM YORUMLARI HAMİLE OLDUĞUMU NASIL ANLARIM ?
Hamilemisiniz değil misiniz ? Hamilemiyim değilmiyim ? neden bu kadar düşünüyorsunuz. Süreçteki belirtilerinizi buraya yazın hep birlikte bunu değerlendirelim kızlar :)Buradaki siteden de sorular sorabiliyorsunuz bilginiz olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 71519

HAMİLELİLĞİN İLK BELİRTİLERİ NELERDİR ?>> TIKLAYIN
Arkadaşlarım dileyen kişiler için daha önceden açmış olduğumuz bazı konu başlıklarını vererek sizlerin özellikle hamilelik süresindeki soru işaretlerini ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Tabiki yaşadığınız ve daha önce yaşamadığınız bazı belirtileri de bizlere yazarak cevaplar bulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey üstelik üye olmadan kayıt olmadan konularımıza sorularınızı anlaşılır bir şekilde göndermektir. Tüm hamile olduğunu " acaba " diyerek düşünenler bizlere yazsınlar cevaplandıralım.

HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM TEST YAP >> BURADAN


PEKİ YA HAMİLE İSEM BUNU EN NET NASIL ÖĞRENEBİLİRİM ?

Değerli Melek Kadınlar Külübü kullanıcıları, hamile olduğunuza net olarak kanaat getirmenize gerek yok. Zaten aklınıza bir kere düştüğünde artık kendinizi alamayacak ve bu durumu " Hamilemiyim " diye düşünmeden edemeyeceksiniz biliyorum... :D:D Zira biz kadınların tamamında böyle kuyruğu düştüğünde aklımıza tilkinin hemen nihayete erdirmemiz gerekiyor bunun için BETA HCG TESTİ yaptıracaksınız. Hemen aşağıdaki konudan net ayrıntılar bilgiler var inceleyin. Hatta bu testi yaptırıp sonucunu bize atın kaç haftalık hamilesiniz ya da hamile değilseniz sizlere hamile değilsiniz diyelim.

BETA HCG TESTİ İLE KESİN HAMİLELİK >> BURADAN

Genç kızlarımızın bir çoğu evlilik öncesindeki ilişkiye sıcak bakmaz iken bir çoğu da özellikle ters birliktelik durumunu yaşamaya başlıyorlar .Bu durumda da karpuz kabuğu düşünce akıllarına ya hamile isem diyerek kendi kendilerini yiyor, hatta bazı durumlara ( ki sitemizde var böyle bi kaç arkadaş ) bunu çok büyük takıntı haline getirerek psikolojilerini bitiriyorlar. Bu hususta sizler için CİNSELLİK MEKANI Bölümünü oluşturduk böyle bir durumunuz var ise yine kayıt olmadan tüm sorularınızı bizlere gönderebilirsiniz emin olun isminiz cisminiz ve tüm bilgileriniz bizde gizli kalacaktır. Buna yüzde yüz emin olabilirsiniz zaten soru sorarken net bilgiler de vermiyorsunuz :) Konuşulmaya utanılan tüm gizli kalmış sorularınızı bizlere sorabilirsiniz

CİNSELLİK MEKANI >>> BURADA

Tüm bu yazılanların haricin de bir de HAMİLE KALMAK İSTEMİYORUM DİYENLER bulunmakta. Bunun içinde daha önceden açılmış bir konu başlığımız var olaki bu başlık altından fikir isteyebilirsiniz ne yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz inceleyin lütfen.




HAMİLE KALMAK İSTİYORUM AMA BİR TÜRLÜ OLMUYOR

Başka bir grup anne adayı da hiç bir sıkıntı olmadığı halde bir türlü hamile kalamıyor. Bu durumda daha önceden onlarca üyemizin ve uzmanızın yazdığı ve HAMİLE KALMAK İÇİN SOĞAN KÜRÜ uygulayıp sonuç alan hamile kalan kadınların dediklerine kulak verin isterseniz. Lütfen aşağıda yer alan konumuzu inceleyip soğun kürünü mutlaka ama mutlaka deneyin,


HAMİLE KALMAK İÇİN YUMURTLAMA GÜNLERİNİZİ BİLMENİZ GEREKİYOR

Hamile kalmak isteyen bir kadınsanız ve onun için buralarda iseniz ilaç kullanımı ile ya da yanlış alarm ile hamile kalamamış iseniz öncelikle sizlerin Yumurtlama Ovülasyon gününüzü kesin olarak bilmeniz gerekiyor kızlar. Bunun için aşağıdaki konumuzu incelemeniz gerekiyor.

YUMURTLAMA OVÜLASYON GÜNÜMÜ HESAPLA >>> BURADA

Gayet önemli, faydalı bir w olmuş.Umarım herkese rabbim istediği zaman nasip etsin.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba kızlar adetım 1 hafta gectı ve bugün adet oldum sandım ama parça seklınde kan gelmıs ve çok açık renklı az az ara ara gelıyor hamılelık ıle ılgılı olabılır mi bu arada çok cocuk ıstıyoruz​
 
Yani sanki durumunuz dış gebelik gibi görünüyor. 1 hafta sonra parçalı kanamadan anladığımız bu hiç doktora gitmediniz mi ? Ya da hamilelik testi yaptırdınız mı test sonucu ne diyordu ?
 
Geri
Üst