Hamilemiyim hamilelik nasıl anlaşılır?

selam adetime 4 gün var kendimi hamile gibi hissediyorum ne zaman test yapayım?
 
Hayırlı günler ben aranızda yenıyım ve ben her ayın 28 inde düzenli adet görüyorum fakat bu ay 27 sinde oldu ve bir gün sürdü ertesi gün sık sık ıdrara çıkma ve idrarı yaparken sanki kasıklarım düşecek acayip ağrılı sizce hamılemıyım
 
Hayırlı günler ben aranızda yenıyım ve ben her ayın 28 inde düzenli adet görüyorum fakat bu ay 27 sinde oldu ve bir gün sürdü ertesi gün sık sık ıdrara çıkma ve idrarı yaparken sanki kasıklarım düşecek acayip ağrılı sizce hamılemıyım

Merhaba, adet döngüsü bir kaç gün ileri yada geri gelebilir bu normaldir.Yalnız kısa sürmesi yani bir gün sürmesi normal değil. Gebelik testi yapın ve sonuca göre bir kadın doğum uzmanına görünün. Gebelikte söz konusu olabilir tıbbi koşullarda adetin kısa sürmesine neden olabilir.
 
Erkek arkadaşımla bugün ilişkiye girdim . Sadece sürtünme ile zevk suyu geldi. Zevk suyunun vajinaya deyip deymediğini bilmiyorum. Hamile kalma olasılığım var mı? Çok korkuyorum.
 
Zevk suyuyla gebe kalma olaslığı çok düşükte olsa imkansız değil.Cinsel yönden aktifseniz uygun bir doğum kontrol yöntemi tercih edin. Ayrıca adetinizde gecikme olursa tedbiren gebelik testi yapın.
 
Hamilelik sırasında, bir kadının vücudu birçok değişiklik geçirir, bazıları diğerlerinden daha belirgindir. Kadın ve çiftlerin hamileliğin mümkün olan en kısa sürede farkına varmak için en sık görülen ilk belirtileri tanıması önemlidir. Dikkatli bir şekilde erken gebelik bulguları ve belirtileri, evde bir gebelik testi ile teyit edilebilir.Hamilelik belirtileri kadından kadına farklılık gösterir ve tüm kadınlar hamileliğin tipik erken belirtilerini deneyimlemez. Bununla birlikte, belirtilerin çoğu son derece yaygındır ve hemen hemen tüm gebe kadınlar, bu ilk gebeliğin bir ya da daha fazlasını deneyimleyecektir. Bunlar genel hamilelik belirtileri olsa da, vücutta ve hatta hastalıktaki diğer değişikliklerin de göstergesi olabilir. Hamilelik bulgularını ve semptomlarını farkettiğinizi düşünüyorsanız, mümkün olan en kısa zamanda bir hekime veya uzmana başvurun.
 
Hassas şişmiş göğüsler erken gebelik belirtilerinden biridir. Göğüslerinizde yaşadığınız rahatsızlık benzer olabilir, ancak genellikle sizin döneminizden önce hissettiğinizden daha güçlü olacaktır. İlk üç aylık dönemden sonra, vücudunuz yeni hormonal seviyelere ayarlandığı için ağrı önemli ölçüde azalmalıdır.Bazı ev içi gebelik testleri, bir kadının beklenen periyottan dört gün öncesine kadar gebeliği saptayabilmektedir. Ancak, bu testler tüm kadınlar için doğru değildir.Evde gebelik testleri, sadece hamile olan kadınlarda üretilen belirli bir hormonun varlığını tanımak için tasarlanmıştır. İnsan koryonik gonadotropin veya HCG, embriyonun uterus içerisindeki implantından sonra üretilen bir hormondur. Beklenen adetinizde gecikme olursa gebelik testi yapınız
 
Selamm . 3 aylik bir bebegim var ve ben bebegim 6 yasina gelmeden ikinci bir cocugu istemiyordum kazayla esim bir damla da olsa icime bosaldi ben hemen gittiim idararim yaptim bir 5 dakkika sonra falan idrardan ciktim sonra duşumu aldım hamile kalirmiyim idarara cikinca hamile kalniyormu cevaplarsaniz cok sevinirim bakmadigim sayfa kalmadi ( tesekkut ederim )
 
Geri
Üst