Hamilemiyim hamilelik nasıl anlaşılır?

Merhaba, yerleşme kanaması mens kanaması gibi yoğun olmaz. Yerleşme kanaması bir kaç damladan ibaret olup bir kaç gün sürmektedir. Sizin normal mensiniz gerçekleşmiş. Dolaysıyla gebe olmadığınızı belirtebiliriz. Gebelik kuşkunuz için test yapabilirsiniz..
Merhaba benim adetim biteli 5gün oldu dün aksam yemek kasıgım kadar yarı yeri kahverengi yarı yeri kırmızı leke gelmiş ondan sonra bi daha hiç gelmedi ama normal beyaz akıntım da kesildi bu yerleşme olması ihtimali var mı
 
Merhaba benim son adet tarihinim5 temmuz adet döngüm28 gün 19 temmuz ovulasyon gunumde eşimle birlikte oldum ve kacak oldu agustosun 9 da sadece 1,5 gün süren bir kanamam oldu.menopoza girmekten korkuyorum hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü sık idrara çıkmaktan başka bir belirti yok.bu arada 37 yaşındayım.sizce bu olanlar normalmi.

Adetiniz çok kısa sürmüş. Öncelikle gebelik testi yapın ve sonuca göre bir kadın doğum uzmanına görünün. Erken menopoza girmenin belirtilerinden beri adet yokluğu, ateş basmaları, düzensiz kanamalar vs dir. Yapılacak hormon tetkitleri ve muayene ile ancak menopoz teşhis edilebilir.
 
adetim 8 gün geçti mide bulantım ve kasık ağrım var başka belirtim yok ne zaman gebelik testi yapmalıyım sizce hamile olabilirmiyim
 
Gebelik testi yapmanız için yeterli gecikme mevcut yarın gebelik testi yapabilirsiniz. Belirtilerden yola çıkarak gebelik teşhisi yapmayı doğru bulmuyorum . Bu yanlış ve yanıltıcı olabilir.Yarın yapacağınız gebelik testi durumunuz hakkında bilgi verecektir.
 
adet tarihim 29 temmuzdu bu ay adet olmadım gögüslerimde sızı ve ağzımda acı tat var başka belirtim yok ne zaman gebelik testi yapabilirim
 
Merhaba.Adetim 13 gun gecikti ama hamilelikle ilgili hic bir belirti yok.Sevgilimle iliskiye girdigimde korunmadik ama iceri bosalma olmadi.Sizce hamile olabilir miyim?
 
Merhaba.Adetim 13 gun gecikti ama hamilelikle ilgili hic bir belirti yok.Sevgilimle iliskiye girdigimde korunmadik ama iceri bosalma olmadi.Sizce hamile olabilir miyim?

Gebe olup olmadığınızı test yaparak öğrenebilirsiniz. Korunmasız her ilişki gebe kalma açısından risk oluşturur. Ejakülasyon olmadan , zevk suyuyla bile gebe kalmak mümkündür.
 
Geri
Üst