Hamilemiyim hamilelik nasıl anlaşılır?

Sevgilimle 25 ağustosta ilişki yaşadık ama arka tarafa sürttü sadece (boşalma vs.Olmadı) ve ben bu olaydan sonra 2 kere regl oldum. Son 3 gündür de karnımın alt kısmında şişlik var sizce hamile olabilir miyim?
 
2 defa mensiniz şüpheli ilişki sonrası gerçekleşmiş gebe olmadığınıza ikna olmaya bakın.. İkna olamıyorsanız gebelik testi yapın.
Gebelik belirtileri taşımıyorum sadece birkaç gündür kabızlık yaşıyorum va gaz sıkışmam var sizce bundan dolayı mıdır? Panikten elimle sürekli karnıma bastırıyorum elime birşeyler gelir gibi oluyor
 
slm adetim 2 gün gecikti 1 hafta gebelik belirtisi yaşadım sonra adet oldum her zamanki gibiydi ama hala midem bulanıyor hamile olabilirmiyim birde test yaptım negatif çıktı
 
Gebelik testiniz negatif çıkmış, adetiniz gerçekleşmiş bu durumda gebelik söz konusu değildir. Durumunuz psikolojik yada başka hastalıkların koşullarından kaynaklı bir durum..
 
15 eylülde ilişkiye girdim. İçime boşalmadı. 16sı regli oldum ve 20 si bitti. Ekim ayında olmadım ve 12 Ekim gibi ilk testi 14 15 Ekim gibi ikinci testi yaptım ikiside negatif çıktı. Hala regli olmadım. Bazı yıllar 1 ay regli olmadığım için emin olamıyorum. Herhangi bir belirti de yok regli olmamam dışında. Bugün bir miktar meme uçlarım acıyor ama bunun psikolojik olabileceğini de düşünüyorum. Ek olarak yerleşme kanaması gibi bişi de olmadı. Tekrar test yapıp doktora öyle gitmem daha mı mantıklı olur? Yoksa direk doktor kontrolüne mi gitmeyim?
 
Şüpheli ilişki sonrası adetiniz gerçekleşmiş, gebelik testi yapmışsınız sonuç negatif bu durumda hamile değilsiniz. Adet gecikmesi sadece gebelik kaynaklı değildir . Bir çok koşul gecikmeye neden olabilir. Test yapmanıza gerek yok bir kadın doğum uzmanına görünün..
 
Selamlar. Korunmalı bir ilişkiden sonra eşim prezervatifin ucunda sperm görmediğini söyledi. 10 gün sonra normal tarihimde regl oldum. Fakat yorgunluk ve baş ağrısı problemleri yaşıyorum. Göğüs uçlarımda da koyulaşma var. Bu belirtiler yüzünden üstüne görme denen durumu yaşadığımdan şüphelenmeye başladım. Ama adet kanımda farklılık yok, koyu ve sık. Sizce ihtimal nedir? Teşekkürler
 
Verdiğiniz bilgilere göre gebelik ihtimali yok. Yerleşme kanaması adet gibi yoğun olmaz. Baş ağrısı ve yorgunluk mevsim geçişlerinden kaynaklanıyor. Gögüslerin koyulaştığını belirtmişsiniz bu gebeliğin ilerleyen haftalarında olur . Psikolojik olarak kendinizi gebe hissedebilirsiniz. Kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapın.
 
Geri
Üst