hamilemiyim kizlar yardim edin lutfen

belfu_merve

Yeni Üye
Üye
hamilemiyim kizlar yardim edin lutfen
Adetim 3 gun gecikti icden testte yapmak gelmiyor artik goguslerim agriyor uclari cikti mide bulantm asermem yok ama iste testte ypmak istemiyorum daha yeni evliyim yasim genc bu yasta anne olsam mi sizin fikrinize ihtiyacm var anneligin zorlugu neler anlatir misiniz :)
 
Cnm korunsamda fayda etmez artik hamileyim sanirsam adetim hic gecikmezdi ama korkuyorum tabikide :(
 
canım 3 gün gecikmeyle aşerme falan olmazsın test yap istersen havalardanda değişiklik olabilir yeni evliysen hormonlarında değişiyo oda geciktirebilir. ama hamişsen çok güzel bi duygu olduğunu söyleyebilirim isteyen herkese allah yaşatsın bu duyguyu
 
Canım doğum sancısı için Meryem Ana Otu var.Ben doğumumdan önce kullandım. Çok rahat bir doğumum oldu. Sana da öneririm.Hacıdan gelenler getiriyor bu otu. Ama ben getiricek birisini bulamadım. ama gittigidiyor sitesinden aldım.Türkiyede tek satış yeri orasıymış. Doğumun için tavsiye ederim. Meryem otu hem gebe kalamayanlar hemde doğumu kolaylaştırması için bayanlar tarafından kullanılıyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Saol cnm gercekten ne zaman icilecek bu ot doguma ne kadar kala yazarsan bide nasil kullanildigini yazarsan sewinirim :) simdiden cok tesekkur ederim hepinize :)
 
ooo o zaman yeni gelecek olan guzellıge ve mutluluga merhab dıyelım o zmn hayırlı evlat olur ınsallah tanımıyorum senı ama olsun :) cok guzel bır mutluluktur hıc atmadım ama rabbim bize de nasip eder inşallah :)
 
Geri
Üst