TİTAN
*Melekler Mekanı*
Hamsi Mücver Nasıl Yapılır Diyenlere Buyrun Tarifi!
hamsi mücver, hamsi mücver nasıl yapılır, hamsi mücver tarifi
Sevgili melekler, denizden babam çıksa yerim diyenler, babnızı değil, bu ayların en leziz balığı yiyin diyoruz ve bilmeyenler için değişik bir tarif, hamsi, mücver nasıl yapılır, tarifini sizlerle paylaşıyoruz...
Sevgili melekler, denizden babam çıksa yerim diyenler, babnızı değil, bu ayların en leziz balığı yiyin diyoruz ve bilmeyenler için değişik bir tarif, hamsi, mücver nasıl yapılır, tarifini sizlerle paylaşıyoruz...
Hamsi Mücver
1 avuç ceviz, 1 tutam dere out, yarım kg hamsi, yarım çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı kırmızı pul biber , 1 tutam maydanoz, 1 yemek kaşığı mısır unu, 5 adet taze soğan, 1 yemek kaşığı un, 2 adet yumurta, kararında karabiber, sıvı yağ, tuz
Hamsilerin başlarını ve kılçıklarını temizleyin.İyice yıkayıp suyunu süzün ve küçük doğrayın. Taze soğanı,dereotu ve maydanozu ince kıyın. Geniş bir kaba yumurtaları kırıp çırpın.Taze soğan,dereotu,maydanoz ,ceviz ve hamsiyi koyup karıştırın.Pul biber,kimyon,tuz ve karabiberle baharatlandırın.Un ve mısır ununu ekleyerek kıvam verin. karışımın tamamını yağlanmış tepsiye döküp 180 derecede ısıtılmış fırında pişirin.