Hangi Renkler Birbiriyle Daha Uyumlu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Hangi Renkler Birbiriyle Daha Uyumlu
hangi renk hangi renkle uyumlu renkler renkler uyumludur birbiriyle uyumlu birbirine
Kıyafetlerinizde değişik renkleri kullanmayı istiyorsunuz fakat hangi renkler birbiriyle uyumlu hangi renkler birbirleriyle kombinlenir bilmiyormusunuz işte cevabı :tik:

renkler1-4103.jpg


Pembe Tonlar
Pembe; pozitif duygular uyandırıyor ve genç görünümü sağlıyor. Kombinin herhangi bir parçasında pembe varsa; aşağıdaki renkleri kullanabilirsiniz.
Beyaz
Krem
Kahverengi
Siyah
Bebe mavisi
Gri
Ten rengi

Yeşil Tonlar
Bulunduğumuz sezonun en trendi rengi yeşil; kendini ferah hissetmenizi sağlarken, karşı tarafta olumlu duygular uyandırır. Kombinin herhangi bir parçasına yeşil varsa; aşağıdaki renkleri kullanabilirsiniz.
Mavi
Sarı
Beyaz
Kahverengi
Ten rengi
Pudra
Su yeşili
Gri

Mavi Tonlar
Gökyüzünün ışıltısını stilinize yansıtan mavi; pozitif hissetmenizi sağlarken karşınızdaki kişinin size karşı güvenin duygusunun artmasını sağlıyor. Kombinin herhangi bir parçasında mavi varsa; aşağıdaki renkleri kullanabilirsiniz.
Yeşil
Mor
Turkuaz
Beyaz
Krem
Gri
Toz pembe
Ten rengi

Turuncu Tonlar
Yaz mevsiminin enerjisini üzerinizde taşımanızı sağlayan turuncu; pozitif ve canlılık hissi yaşatıyor. Kombinin herhangi bir parçasında turuncu varsa; aşağıdaki renkleri kullanabilirsiniz.
Sarı
Kahverengi
Krem
Gri
Ten rengi
Beyaz

Gri Tonlar
Turuncu, mavi, yeşil, pembe gibi tüm renk tonlarıyla uyum sağlayan renk gridir. Çünkü gri nötr bir renktir. Siyah, mor, kahverengi, sarı gibi tüm renklerle gri rengi kombinleyebilirsiniz.
 
benim siyah beyaz bir bayramlığım 3 tane düğmesi bunlar pembe bn altına hangi renk tozluk giyebilirim o pembenin renginde tozluk bulamadım
 
bence mavi ile pembe en uyumlusu.... ben çok yakıştırıyorum bu iiki rengi birbirine....
 
Geri
Üst