Hastalıklara Deva Şifalı Besinler

  • Konbuyu başlatan TİTAN
  • Başlangıç tarihi
T

TİTAN

Forum Okuru
Hastalıklara Deva Şifalı Besinler
Hastalıklardan Korunmak İçin Şifalı Bitkiler
Hastalıklardan korunmak için neler yapmalıyız
Hastalıklardan Korunmak İçin Şifalı Besinler



Sağlıklı ve kaliteli bir hayat sürebilmek için vücudun ihtiyacı olan her hastalığa şifa besinleri aşağıda ki makalemizden okuyup öğrenebilirsiniz melekler :)

besinler-356.jpg



Belli başlı hastalıklara iyi gelebilecek reçete gibi yiyecekler aşağıda verilmiştir.Bu yiyeceklerden tüketerek uzun ve sağlıklı bir hayat sürebiliriz.

Halsizlik bitkinlik: Ispanak, badem, kaju, kinoa, mercimek, barbunya, saldalye, kuzu eti, sığır eti.

Uykusuzluk: Üzüm, portakal, kuru erik, incir, ıspanak, atlı patates, badem, yer fıstığı, kabak çekirdeği, tam buğday, mercimek, barbunya, mezgit, istiridye, tavuk, maydanoz, zencefil, hindistan cevizi yağı.

Sindirim sorunları: Üzüm, muz, kuş üzümü, greyfurt, tere, enginar, brüksel lahanası, havuç, badem, tam buğday, esmer pirinç, nohut, sarımsak, rezene, zencefil, arnavut biberi, elma sirkesi.

Varisli damarlar: Limon, ceviz, yeşil çay, rezene, karahindiba.

Eklem rahatsızlıkları: Elma, ananas, kiraz, susam-susam yağı, keten tohumu, mercimek, somon, ringa balığı, istiridye, maydanoz, zencefil, zerdeçal, rezene, Arnavuz biberi, papatya, zeytinyağı, elma sirkesi.

Hafıza koruma-geliştirme: İncir, biber, karaklahana, ıspanak, lahana, tere, ceviz, ay çekirdeği, kabak çekirdeği, tam buğday, somon, krides, ringa balığı, istiridye, yumurta, maydanoz, zerdeçal, arnavut biberi, ginseng, zeytinyağı.

Göz hastalıkları: Kayısı, yaban mersini, nar, kiraz, kırmızı pancar, biber, karalahana, bal kabağı, pazı, havuç, susam, arpa, kuzu eti, yumurta.

Osteoporoz – kemik erimesi: Salatalık, brokoli, ıspanak, kabak çekirdeği, keten tohumu, ringa balığı, mezgit, istiridye, süt, maydanoz.

Kalp hastalıkları: Üzüm, kızılcık, kvun, greyfurt, nar, biber, soğan, brokoli, lahana, mantar, kuşkonmaz, pazı, badem, kaju, yer fıstığı, keten tohumu, yulaf, arpa, sardalye, soya fasulyesi, yeşil çay, sarımsak, rezene, hindistan cevizi yağı.


Ciltte kırışıklıklardan korunmak için: Üzüm, avakado, soğan, turp, badem, kaju, ceviz, susam, tavuk, yeşil çay.

Mat saçlar: Kuru erik, ıspanak, tere, pazı, badem, karides, sığır eti.
 
Geri
Üst