hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

PeLiNiM

Yeni Üye
Üye
hastalıklara şifa kozmik beden temizliği
Bu konu benim çok ilgimi çekti.Kısmet olursa yapmak istiyorum.İlgilenenler için buyrun meleklerim.


Karaciğerin çalışması safra salgınızı olumsuz etkileyeceğinden , bedeninizin bütün fonksiyonlarına direkt olarak tesir etmektedir.Safra hayati bir beden sıvısıdır. Kalın bağırsak:Bedeninizde “boşaltım “ organı gibi görülen kalın bağırsaklarımız kozmik bilinçle tespit edilen ve vücudumuzu çalıştıran “7 salgı bezi”ni etkileyen fonksiyonları olduğu gibi yine cinsel organlarımızı, yumurtalık, kalp , dalak, akciğer, karaciğer ve prostata direkt olarak etki etmektedir. İnsan hayatında sindirim, ağızdan başlarsa da esas olan sindirim artıklarının bedenden atılmasıdır. Kozmik bilime göre “bedenden 6 şey atılmazsa ölümü bekleyiniz.”hükmü asırlardır kabul edilen bir görüş olup, dini boyut açısından da teyit edilmektedir.Boşaltmak yani temizlemek, işte bunun için çok önemli ve vazgeçilmez bir unsurdur.

Kozmik Beden Temizliğini Neden yapıyoruz?
Hastalıklardan korunmak hem ruhi hem fiziki olarak temizlenme toksinlerden arınmayla mümkündür. İnsan yılda en az bir defa bedenini fizyolojik olarak temizlemelidir. Bu temizleme yapıldığında aynı tabiat gibi bedende yeniden dirilip bir yılı savunma mekanizması güçlü olduğu için hastalıksız, aktif ve daha verimli geçirir. Bunun için mutlaka karaciğer, safra kesesi, kalınbağırsakların tamamen temizlenmesi ve toksinlerden arınması gerekir. Bu üç organın temizlenmesi bugün hayatımızda karşılaştığımız hemen hemen bütün hastalıkları ortadan kaldırılmasında ve beden ritminin düzenlenmesinde mutlaka gereklidir. Bu temizlik sonunda;

İnsanlığın bugün sıkça karşılaştığı ve tedavileri çok zor olan hepatit, siroz, kan yağlarının yüksekliği ve buna bağlı rahatsızlıklar kesinlikle son bulacaktır.
Safra kesesi intihapları safra, kum, çakıl ve çamurları, bunlardan oluşan hastalıklarda tedavi edilecektir.
Kalınbağırsağın tamamen boşaltılmasıyla da mide, ağız kokusu ve yaraları

Kozmik beden temizliğinin Faydaları

İnsanlara yaşam enerjilerini devam ettirebilmek için besleniyor ve nefes almaktalar. Maalesef günümüzde tükettiğimiz gıdalar ve soluduğumuz hava pek temiz değil. Aynı zamanda insanın hayat ritmine de sahiptir. Ritmimizi günlük yaşam içinde düzenleyemediğimiz için stresin etkisi altında kalıyoruz. Bu yüzden vücudun doğru metabolizma ritmi bozuluyor ve devamlı stresli olmamız yüzünden bir gerginlik ve yorgunluk taşımaktayız. Bu durum insan vücudunu psikolojik ve metabolik toksin içinde bırakıyor. Hastalanmamak veya hastalıklardan korunmak için insan mecbur kalıyor kendi vücudunu temizlemeye.
30 yaş sonrası temizleme ihtiyacı daha fazla artmaktadır. 30 yaş ve üzeri kişilerde hastalık, rahatsızlık ve diğer olumsuzlukların oluşma oranı daha sık ve kaçınılmazdır. Bunun başlıca sebebi koruma direncinin zayıflaması ve pasif olmasıdır. (Temizlemeye yetiştiremiyor) Bu sebeplerden dolayı insan vücudunu koruma ve tedavi için psikolojik ve metabolik olarak temizlemek gerekir.
Fizyolojik temizleme sıralamasında ilk olarak insan vücudunda Kalın Bağırsak, Karaciğer ve Safra Kesesi gelmektedir.


Huzurlu mutlu sağlıklı bir yaşam
Bu temizleme metodu, başta uzakdoğu’da olmak üzere batıda da son yıllarda çok rağbet görmüş, bilhassa ABD’de kozmik şuurlu tıp doktorları ve diyetisyenlerce kitaplaştırılarak uygulama alanı bulmuştur. Kozmik yaşamın vazgeçilmez yaşamı olan uygulama sadece kalın bağırsağı değil aynı zamanda tüm vücudumuzu da bütün hastalıklardan temizler. Dünyada bu metot 120 farklı uygulama alanı bulmuştur. Siz de bu metodu eksiksiz ve sabırla uygulayarak farklı bir yaşam enerjisi yakalayabilirsiniz…
ALINTI
 
Geri
Üst