E

elifçe19

Forum Okuru
selam yardımcı olurmusunuz adetim 1 gün geçti test yaptım 23 çıktı hamilelik varmı yokmu teşekküler
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine durumunuzun teyidi için hekim kontrolünde olunuz.
 
E

elifgnc

Forum Okuru
hcg değerim 18 çıktı ksıklarım ağrıyor adetim 3 gün geçti kasık ağrısı ve akıntı normalmi
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Hcg değeriniz gebelik lehine , gebelik ilk haftalarında hafif kasık ağrıları krapmları olabilir. Duruma lekelenme kanama eşlik ederse durum dikkate alınmalı ve mutlaka hekime görünmeli. Hcg testi sonrası doktora görünmediyseniz mutlaka görünün.
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine durumunuzun teyidi için hekim kontrolünde olunuz.
 
A

Aylinderin

Forum Okuru
Merhaba adetime 9 gün kala test yaptırdım kan testi 25 çıktı(.yumurtlama günümden 5 gün sonra).bu kadar değer çıkması iyimi.2 hafta sonra doktor randevum var .
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba adete 9 gün kala hcg değeriniz pozitif sonuç vermiş. Değer görünürde gebelik lehine yalnız çok erken dönemde pozitif sonuç almışsınız. Bazı durumlardan kaynaklı hcg yükselebilir. 2 hafta sonra yeniden hcg testi yaparsınız hekiminiz muayene ile birlikte durumunuzu değerlendirir ve sizi bilgilendirir.
 
Z

zelişindunyası

Forum Okuru
merhaba adetime 1 gün kala test yaptım evdeki silik çıktı bende kan testi yaptırdım 11 çıktı hamilemiyim sizce
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba, hcg testinde 8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendiriliyor. Hcg değeriniz görünürde gebelik lehine durumunuzun teyidi için bir kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda var.
 
S

saadet22

Forum Okuru
selam adete 3 gün kala hcg 11 ikinci gün 24 bugün yaptım 56 durum nedir artış normalmi ?
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba, benzer sorularda hep belirtiyorum eğere bakıp yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Hekimler bile sadece değeri baz alıp değerlendirme yapmaz. Son adet tarihiniz , hcg değeriniz ve usg muayenesi gebeliğinizin seyri hakkın da ancak bilgi verebilir.. Bize göre değerleriniz normal ancak bir hekim kontrolünde olmanızı tavsiye ediyorum..
 
2

26985

Forum Okuru
selam adetim iki gün geçti sabah iki tane test yaptım silik çıktı sizce durum nedir hamilemiyim değilmiyim ve ne yapmalıyım?
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba, gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendiriliyor. Her iki test sonucunuz da pozitif . Pazartesi kan testi yapın ve sonuca göre bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
T

Tüp bebek

Forum Okuru
Merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum 11 gün sonucum 19.4 çıktı 13 gün 42.4 çıktı 15 gün 83.89 çıktı 17 gün sonucum 58.4 e düştü dış gebelik mi acaba neden böyle oldu
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba, durumunuz hakkında en sağlıklı bilgiyi hekiminiz verebilir. Son değerinizde düşüş var fakat buna takılmamak gerekir. Bir dahaki yapacağınız hcg testi sonucu durumunuz hakkın da bilgi verecektir.
 
U

umca

Yeni Üye
Üye
Merhaba, Son adet tarihim 14 Nisan, 15 Mayıs'ta Beta Hcg değerim 27 çıktı. Sizce değerim normal mi yoksa düşük mü ?
Değerlendirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Merhaba, tek değerle gebeliğinizin seyri hakkında yorum yapmak doğru değil. Doktorlar bile bir kaç hcg testi sonrası durum değerlendirmesi yapar. Hekim kontrolünde olmanızı öneriyorum.
 
U

umca

Yeni Üye
Üye
Uzman SühaN' Alıntı:
Merhaba, tek değerle gebeliğinizin seyri hakkında yorum yapmak doğru değil. Doktorlar bile bir kaç hcg testi sonrası durum değerlendirmesi yapar. Hekim kontrolünde olmanızı öneriyorum.
Tabii ki doğrudur,
Peki Beta Hcg değeri testten sonra düşerse vücutta bir belirtisi olur mu acaba ?
 
Uzman SühaN

Uzman SühaN

Administrator
Yönetici
Hayır hcg değeri düşerken hiç bri belirti yaşamazsınız sadece tamamen sıfırlanınca adet olursunuz o kadar.
 
U

Umutsuzkus

Forum Okuru
Merhabalar ben çatlatma iğnesi vurdurdum heycandan dayanamadım 9. Gün erken gebelik testi yaptım 2 çizgi hafif silik cıktı bugunde kan tahlili verdim degerim 11.27 cıktı doktor hamilesin diyemem ama hamile dehilsinde diyemem dedi cok kararsız kaldım
 

Benzer Konular


Üst