HCG değeri kaç olursa hamilelik anlaşılır ?

merhaba Beyza hanım;
Tesadüfen yazdıklarınızı okudum bende soru sormak istedim şimdiden teşekkür ederim.
ben 31 inde adet olmuştum ama zannımca üşüttüm galiba diye kötülenince dün acile gittim hekim şüphelendi ve kan testi istedi değerim 8,9 çıktı ama dr ile görüşemedim bu arada da 1 haftadır 2 güne bir seyrinde leke geliyor ve kayboluyor rutin kullandığım depresan ilaçlarım var korkumdan içemiyorum sizin dediğinize göre 2 gün sonra tekrar yaptırmalı mıyım ?
 
merhaba adetim 2 gün gecti bu sabah erkenden test yaptırdım sonuç 45 yazıyor hamilemiyim acaba ?
 
Merhaba, değer görünürde gebelik lehine .Gebeliğin teyidi için hekim kontrolün de olun . Hekim usg incelemesi yapıcak ardın dan tekrar hcg testi isteyecek . Durumunuz değerlendirildikten sonra gebe olup olmadığınız netlik kazanıcaktır.
 
slm dün test yaptım silik çıktı ardından kan testi yaptırdım oda 3.500 çıktı gebelik varmı adetime 2 gün var
 
Merhaba evde adet tarihinden uc gun once idrarda gebelik testi yaptim ikinci cizgi cok silik cikti normal adet tarihim 24 temmuz ben 25 temmuzda kan tahlili verdim negatif cikti ve hala adet olmadim tekrar yaptirsam mi testi bir kac gun sonra
 
Merhaba, her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değildir. Gebeliğin dışında tıbbi bir neden den ötürüde gecikmeler olabilir. Bir kaç gün için de mensiniz gerçekleşmez ise testi tekrar yapın ve sonuca göre hekime görünün..
 
Bu arada degeri yazmayi unuttum 1.20 dusuk bir deger ama adet tarihi tam gecmeden yaptigim icin olabilir mi
 
Bu arada test degerini yazmayi unutmusum 1.20 acaba erken yaptirdigim icin olabilir mi
 
Geri
Üst