HCG değeri kaç olursa hamilelik anlaşılır ?

kızlar ben bütün belirtileri yaşıyorum adetime 10 gün var test yaptım 0.0 sizce varmı
 
Merhaba, tetsi çok erken gecikme olmadan yapmışsınız sonuç haliyle negatif. Beklenen döngünüzde en az 3 günlük gecikme olursa testi tekrar yapın..
 
merhabalar dktr hanim benim kanda gebelik cikti 161.3 daha sinra 157 ye dudtu simdi ise 58 kanda sizce bu ne demek dusukmu yaptim birde kanamam var
 
Merhaba, hcg değerlerindeki düşüş sağlıksız gebeliği gösteriyor. Kanamanızın olması da gebeliğin sonlandığına işaret edebilir. Bugün mutlaka bir hekime görünün..
 
adetim 1 gün geçti idrar testi yaptım silik çıktı kan testimde 9 hamilelik varmı yokmu
 
Merhaba, idrardan yapılan gebelik testlerin de ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul görülüyor. Hcg testin de ise 8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendiriliyor. 3 gün sonra mensiniz gerçekleşmez ise tekrar hcg testi yapın ve hekime görünün. Şu anki durumunuz gebeliğe işaret ediyor.
 
bende adet olmadım test yaptım 7.0 çıktı bir gün geciktim hala şansım varmı hamileik için
 
Merhaba, hcg değeriniz şüpheli. Hcg testinde 8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendiriliyor. Bir kaç gün içinde mensiniz gerçekleşmez ise tekrar test yapın ve sonucu bizimle paylaşın .
 
merhaba son adet tarihim 17 aralık bu ay adet olmadım test yaptım ilk değerim 52 ikinci 70 üçüncü 180 doktorum keseyi görmedi nedeni nedir
 
Merhaba, Gebelikte kese gebeliğin 4,5 - ve 6 . haftasın da görülebilir. Geç döllenme gibi durumlarda bir kaç gün geç izlenebilir. Hcg değeri 3000-4000 düzeylerine vardığında yani 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi karından ultrason ile izlenebilir.Bebeğinizin kesesini şimdi görmemeniz normal. Hekim kontrollerinizi aksatmayın. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..
 
Geri
Üst