HCG değeri kaç olursa hamilelik anlaşılır ?

Hcg değeriniz gebelik lehine , gebelik ilk haftalarında hafif kasık ağrıları krapmları olabilir. Duruma lekelenme kanama eşlik ederse durum dikkate alınmalı ve mutlaka hekime görünmeli. Hcg testi sonrası doktora görünmediyseniz mutlaka görünün.
 
Merhaba adetime 9 gün kala test yaptırdım kan testi 25 çıktı(.yumurtlama günümden 5 gün sonra).bu kadar değer çıkması iyimi.2 hafta sonra doktor randevum var .
 
Merhaba adete 9 gün kala hcg değeriniz pozitif sonuç vermiş. Değer görünürde gebelik lehine yalnız çok erken dönemde pozitif sonuç almışsınız. Bazı durumlardan kaynaklı hcg yükselebilir. 2 hafta sonra yeniden hcg testi yaparsınız hekiminiz muayene ile birlikte durumunuzu değerlendirir ve sizi bilgilendirir.
 
merhaba adetime 1 gün kala test yaptım evdeki silik çıktı bende kan testi yaptırdım 11 çıktı hamilemiyim sizce
 
Merhaba, hcg testinde 8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendiriliyor. Hcg değeriniz görünürde gebelik lehine durumunuzun teyidi için bir kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda var.
 
selam adete 3 gün kala hcg 11 ikinci gün 24 bugün yaptım 56 durum nedir artış normalmi ?
 
Merhaba, benzer sorularda hep belirtiyorum eğere bakıp yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Hekimler bile sadece değeri baz alıp değerlendirme yapmaz. Son adet tarihiniz , hcg değeriniz ve usg muayenesi gebeliğinizin seyri hakkın da ancak bilgi verebilir.. Bize göre değerleriniz normal ancak bir hekim kontrolünde olmanızı tavsiye ediyorum..
 
selam adetim iki gün geçti sabah iki tane test yaptım silik çıktı sizce durum nedir hamilemiyim değilmiyim ve ne yapmalıyım?
 
Geri
Üst