HCG değeri kaç olursa hamilelik anlaşılır ?

Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Hekiminiz muhtemelen testi tekrar yapmanızı isteyecek son adet tarihiniz ve usg muayenesi ile durumunuzu değerlendirip bilgi verecektir.
 
Tüp bebek tedavisinde gebelik testi embriyonun transfer edilmesinden 12 sonra sonra yapılır. Siz testi erken yapmışsınız, size önerilen tarihte tetsi tekrar yapınız.
 
Hcg değerleriniz gebelik lehine görünmüyor yani hamile değilsiniz. Bir kaç gün içinde mensiniz gerçekleşmez ise adet gecikmeniz için bir kadın doğum uzmanına görünün..
 
merhabalar adetime 8 gün kala beta testi yaptırdım ve sonuc 2,7 cıktı daha öncede süphelenip yaptırdıgımda hep 0. Cıkmıstı aceba bu bir yükselmeye isaretmidir yoksa negatif sonucmu biraz sabırsız davranıyorum cünkü daha önce 2 saglıksız gebeligim oldu ve 9.haftada bebekler gelişmedigi için alındı yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden tesekkürler
 
Gebelik testini çok erken yapmışsınız adet gecikmesi söz konusu olursa gebelik testini tekrar yapın. 8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendiriliyor. Hcg değeriniz gebelik lehine değil.
 
Merhaba ben 5 gün önce tes yaptım 25 cıktı doktor yeni ama gebelik var dedi bugün doktora gittim kese gözükmedi ve kanda sadece 25 ken 26 olmuş fazla yükselmemiş acaba dış gebelikmi yoksa normalmi
 
Geri
Üst