HCG değerim düştü düşükmü yapıcam?

Merhaba, her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değildir. Bazı tıbbi koşullar gecikmeye neden olabilir. Bugün hcg testi yapın net sonucu alırsınız. Test yine negatif olursa mutlaka hekime görünüp muayene olun.
 
Beta hcg değerim adetten iki gün once 50 çıktı. Bu değer cok mu düşuk. Adetim suan 6 gun gecti .İki kerede bebeğim gelisemedigi icin dusuk yaptım
 
Sevgili nazlı bunu hemen bilemezsin ki, yani iki gün önce 50 çıktığına göre yarın hemen test yaptır 100 ve üstü çıkmalı. İki kere düşük yaptın diye bi daha düşük yapacağın anlamına gelmiyor bu. Bu arada eğer 50 değerinden daha düşük olur ise düşük olmuş olabilir test sonuçlarını kontrol altına almak lazım... Sevgiler...
 
Merhaba, tek değerle gebeliğinizin durumu hakkın da değerlendirme yapmak yanlış olur. Daha önce düşük geçmişiniz var hekim kontrolünde olmanız faydanıza olacaktır. Son adet tarihiniz + hcg değeriniz ve usg incelemesi gebeliğiniz hakkın da net bilgi sağlayacaktır.Ayrıca tekrarlayan düşüklerin nedeni mutlaka araştırılmalıdır . Kontrolün de bulunacağınız hekime geçmiş dönemlerdeki düşükleriniz ile ilgili bilgi verin..
 
Teşeküredrim verdiğiniz bilgiler için. Bütün tahlillerimi yaptırdım. Kan pıhtlasması icin igne oluyorum
4 Aralık son adet tarihim. 02.01.2018 de beta hcg 51 10.1.2018 de yaptırdığım beta hcg 1350 çıktı. Bugün doktora gittim(11.01.2018) keseyi cok ufak gorduk. nezamana kalp atışı için randevu almalıyım.
 
Rica ederim . Gebelikte bazı anne adayları, bebeğin kalp atışlarını gebeliğin 5. Haftasında duyabilirken, bazı anne adayları daha geç duyabilir. Ancak genellikle 5-8- 9 . cu Gebelik haftaları içerisinde bebeğin kalp atışları duyulabilmektedir. 10- 12. haftada bebeğin kalp atışını net olarak duyabilirsiniz. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
 
Çok kafam karışık 17 subatta en son reglimi oldum normalde çok düzenli değildir. 28 martta kan verdim hcg 8,62 çıktı, 30 martta 23,42, 2 nisan 90.cikti 6 nisanda 600 cikti 10 nisanda 910 cikinca doktor saglikki ilerlemiyor dedi. Bos ya da dis gebelik dedi. Abdominal usg de rahim kalinlasmasi dışında birsey çıkmıyor Kurtaj olmam gerekebilirmis.. Kanamam yok agrim yok,, kafam çok karışık kizima da gec dollenmeyle gebe kalmistim 2 hafta geriden geliyordu. ne yapmam lazim.beklemem gerekir mi.. böyle düzgün giderken az artması normal mi? kanamam yok ağrım yok göğüs hassadiyeti var. Gebelik belirtilerim var ama bu durum endişelendirdi.. Doktor umutsuz konuştu :(:(
 
Merhaba . Iki gun once hcg 17 cikti . Bugun 16 ya dustu . Adete 6 gun var . Bu durum normal midir ?
 
Gebelik testini çok erken yapmışsınız. Adet gecikmesi olduğu taktirde testi tekrar yapın ve sonucu bizimle paylaşın yardımcı oluruz.Şu an durumunuz hakkında yorum yapmak için çok erken.
 
adetime 3 gün var ama bütün belirtileri yaşıyuorum test yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım
 
Geri
Üst