HCG değerim düştü düşükmü yapıcam?

Merhaba, her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değildir bir çok koşul gecikmeye neden olabilir. Adetiniz de gecikme olursa tekrar test yapın.
 
İLK BETA HCG 91/200/312/558/789 VE SON OLARAK BUGÜN İSE 423 ÇIKTI BU DURUMDA NASIL BİR SONUÇ BENİ BEKLİYOR
 
İLK BETA HCG 91/200/312/558/789 VE SON OLARAK BUGÜN İSE 423 ÇIKTI BU DURUMDA NASIL BİR SONUÇ BENİ BEKLİYOR

Selamlar :) Vallahi 9 ay kadar sonra net sonucu görürsünüz :D:D Hamilelik baya iyi gidiyor gösteriyor hadi bakalım hayırlısı :)
 
Merhabalar hıc belırtı olmamasına rağmen bende pko var ve bunun ıcın 10 gün ınofolıc kullandım ve yumurtlama sonrası 12. gün değerim 17 2 gün sonra 26 cıktı kanamam vs olmadı 5 gün sonra yaptgmda ıse hcg degerım sıfırlanmıstı. Ama kanamam olmadı adet sokturucu ıle geldı ama cok az lekelenme seklınde daha sonra Rahim duvarım kalın oldgnu söyleyip benı kurtaj ettıler ve patolojı sonucumda gebelıge daır bır bulguya rastlanlmdgnı soyledı ılactan olabılır dedı ınıfolıc gıda takvıyesı dıye bılıyorum hcg mı nasıl etkılıyebılır?
 
Hcg gebelik hormonu olsada sadece gebelikten dolayı artmaz . Bazı hastalıklar ilaçlar hcg hormonun da artışa neden olabilir. Hekim size nedenini açıklamış.
 
adetime 3 gün kala test yaptım 21 çıktı adet olmayınca yine test yaptım 44 çıktı adet olunca test yaptım 2 çıktı neden böyle oldu
 
selam adetime 1 hafta kala test yapmıştım 45 çıkmıştı adetime 3 gün kala 20 çıktı sonra adet oldum test yaptım 3 çıktı kimyasal gebelikmi oldu sizce
 
Merhaba, evet kimyasal gebelik geçirmişsiniz. Test yapmamış olsaydınız siz durumun farkında bile olmayacaktınız.Mutlaka yinede bir hekime görünün.
 
Geri
Üst