Hcg değerini artırmak mümkünmü ? Hcg nasıl artar ? Normal Hcg değerleri

adetim 2 gün geçti hcg testi yaptım 29 çıktı hamilemiyim
 
ben bu ayın beşinde adet oldum ve adetten sonra kanamam durmadı çok değil ama sürekli lekelenme oldukasıklarda sancı başlayınca kan testi yaptırdım beta hcg 37 çıktı doktor şüpheli gebelik dedi 1 gün sonra kendim evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu durumda hamile olabilirmiyim
 
Merhaba, Gebelik tetsi pozitif ancak sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamak için hcg takibinin yapılması gerekmektedir. Yani idrarda değil kanda gebelik testi yapılarak bu değerde artış veya azalma olup olmadığına bakılmalıdır. Ayrıca tek değerle gebeliğin seyri hakkında bilgi verilmez. Netten araştırararkta kendi kendinize teşhis koymayın. Bir kadın doğum uzmanına görünün..
 
Merhaba, 8 ve üstü hcg değerleri gebelik olarak değerlendiriliyor .Sizin değeriniz de görünürde gebelik lehine ancak tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Hekim kontrolünde olun hcg testinin tekrarı istenecek son adet tarihiniz , hcg değeriniz ve usg incelemesi birlikte değerlendirilecek ona göre siz bilgilendirileceksiniz.
 
iyi günler adetim 3 geçmişti bugün hastanede test yaptırdım sonuç 44 çıktı doktora gidemedim durum nedir?
 
Merhaba, 8 ve üstü hcg değerleri gebelik olarak kabul ediliyor. Ancak tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Hcg değeriniz görünürde gebelik lehine. Durumunuzun teyidi için bir kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda var.
 
Hcg değeriniz görünürde gebelik lehine fakat benzer sorularda sürekli belirtiyoruz tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Hcg nin düzenli olarak takip edilmesi gerekir. Pazartesi günü bir kadın doğum uzmanına görünün, durumunuz hakkında net bilgi alırsınız
 
Geri
Üst