Hcg değerini artırmak mümkünmü ? Hcg nasıl artar ? Normal Hcg değerleri

iyi günler geçen ayın beşinde adet olmuştum bu ay olmadım sabah kan testi yaptırdım sonuç 48 çıktı çok heyecanlıyım hamilelik varmı
 
Hcg testinde 8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendiriliyor. Hcg değeriniz görünürde gebelik lehine durumunuz hakkın da net bilgi edinmek için hekim kontrolün de olunuz.
 
Hcg değerim 41.34 çıktı adetim 2 gün gecikti acaba hamilemiyim doktora göstermedim
 
Hcg değeriniz görünürde gebelik lehine . Durumunuzun teyidi için hekim kontrolünde olun. Hcg testini belli aralıklarla yapmanız istenecek. Son adet tarihiniz ve hcg değeri birlikte değerlendirilerek durumunuz hakkında bilgi verilecek.
 
merahaba adetime bir gün kala test yaptım sonuç 26.11 çıktı sonuç nedir anlamadım yardımcı olurmusunuz
 
Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine . Yalnız benzer sorularda hep belirtiyoruz. Tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Durumunuz hakkın da sağlıklı bilgi edinmek için bir kadın doğum uzmanına görünün. Hekim son adet tarihinizi ve hcg değerinizi birlikte değerlendirerek durumunuz hakkında bilgi verecektir.
 
ben hamile kalmak istiyordum 5 aydır deniyoruz adetim gelmedi sonra test yaptık birinci gün 6 üçüncü gün 11 9 gün 4 çıktı kasıklarım ağrıyor hcg değerini artırabilirmiyim
 
Hcg değerini artırmanız mümkün değil. Hcg değerinizde ki düşme sağlıksız gebeliği gösteriyor. Bir kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda var.
 
iyi günler 4 gündür kasık ağrısı yaşıyordum adetime 1 gün kala test yaptırdım 46-77 çıktı sonuç nedir?
 
Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine fakat tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Durumunuz hakkında net bilgi edinmek için hekim kontrolünde olun.
 
Geri
Üst