Hcg değerini artırmak mümkünmü ? Hcg nasıl artar ? Normal Hcg değerleri

Merhaba, hcg değeriniz net olarak gebe olmadığınzı belgeliyor, adet kanamasının başlangıcında kahverengi lekelenme olur muhtemelen adet kanamanız başlıyor. Kanama yoğunlaşmaz ise sadece lekelenme yaşarsanız bir kaç gün sonra tekrar test yapın. Düzenli ilişkiye rağmen bir yıl içinde gebelik elde edemezseniz bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
15 gün önce ilişkiye girdim içime biraz sperm kaçtı adet oldum ama azdı 3 gün sürdü normalde 5 gün sürüyor kan tsti yaptım 0.1 çıktı sonuç kesinmidir
 
Adetin 3 gün sürmesi normaldir. Her ay yoğunluğu aynı olmayabilir. Şüpheli ilişkiden sonra adet görmeniz ve akabinde yaptığınız test sonucu gebe olmadığınızı belgeliyor. Hcg testinin yanılma payı yoktur , sonuç kesindir.
 
Verdiğiniz bilgilere göre hcg test sonucunuz negatif yani gebe değilsiniz. Bir kaç gün içinde döneminiz gerçekleşmez ise tekrar test yapın ve sonuca göre hekime görünün.
 
8 ve üstü değerler gebelik olarak değerlendiriliyor , sizin hcg değeriniz de pozitif yönünde adet gecikmesi yaşarsanız tekrar hcg testi yapın ve sonuca göre kadın doğum uzmanına görünün.
 
slm adetim 3 gün gelmedi evde sabahın idrarıyla test yaptım poztif çıktı heyecanla hastaneye gittim kan verdim negatif çıktı 0.7 bu sabah kahverengi akıntım geldi kasıklarım çok ağrıyor hamilemiyim değilmiyim anlayamadım
 
Geri
Üst