Hcg değerini artırmak mümkünmü ? Hcg nasıl artar ? Normal Hcg değerleri

Benzer sorularda hep belirtiyoruz, idrardan yapılan testler hatalı sonuç verebiliyor hcg testinin ise yanılma payı yok % 100 net sonuç verir. Hcg değerine göre hamile değilsiniz. Kahverengi akıntının ve sancının olması muhtemelen adetinizin başladığını gösteriyor. Kanama başlamazsa bir kadın doğum uzmanına muayene olun.
 
Hcg değerine göre hamilesiniz , durumunuzdan emin olmak için bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
son sat 14 şubat bu ay adet olmadım kan testi yaptırdım 078 çıktı durum nedir tşk ederim
 
Adet gecikmesi sadece hamilelikten dolayı olmuyor , bir çok durum adet gecikmesine neden olabilir. Hcg değerine göre hamile değilsiniz, gecikmeniz için bir kadın doğum uzmanına görünün
 
slm aşılama yaptırdım bugün 8. günü test yaptım 0 34 çıktı bu değeri nasıl artırabilirm
 
Hcg değerini sizin artırmanız mümkün değil, gebelik söz konusu olursa değer artacaktır. Ayrıca gebelik testini erken yapmışsınız aşılamanın 14. günü adetiniz gerçekleşmez ise tekrar test yapınız.
 
slm aşılama yaptırdım bugün 8. günü test yaptım 0 34 çıktı bu değeri nasıl artırabilirm
Aleyküm selam öncelikle testi erken yapmışsınız hcg değerini siz arttırazsınız hamileyseniz zaten o kendiliğinden artacaktır Allah kucağınızı boş bırakmasın hayırlı haberlerinizi alırız inşallah
 
adetim 11 gün gecti kan testi yaptırdım 3 gün arayla 1.2 0.9 ikinci değere göre hamilemiyim
 
Merhaba, her iki hcg değerinizde gebelik lehine değil , yani hamile değilsiniz. 11 günlük gecikmenizin olduğunu belirtmişsiniz gebelik dışında bir kaç durum adet gecikmesine neden olabilir . Gecikmenin nedenini öğrenmek için bir kadın doğum uzmanına görünün..
 
Geri
Üst