Hocalara Gitmeden Büyü Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

merhaba annem geceleri uyuyamıyo ve bişiler gördüğünü söylüyor.. yazdığınızı yapmak istiyorum daha iyi anlamam adına bir kaç sorum olacak.: ip alınır derken annemin üzerindeki bişeyden mi yoksa herhangi bir iple dört parmak ölçüp mü alıcaz yani dışardan bir ip ve bu duayı annem mi okuyacak yoksa biz mi ? lütfen en kısa sürede cevap verirmisiniz..
 
Merhaba,

Öncelikle belirtelim ki konu netten alıntı. + Herhangi bir ip üzerine işlem yapılıyor. Ben size tecrübeyle sabit olan bir öneride bulunayım.. Annenize büyü yapıldıysa, uyku problemi varsa , halüsülasyon( yada üç harflileri ) Görüyorsa vereceğim duaları okuyun.Duaları 1 sürahi suya da okuyup içirin. Öncelikle 3 defa Euzü besmele çekip, 7 fatiha,7 ihlas,7 nas,7 ayetel kürsi , 7 felak ; Ayrıca 7 defa Eüzü bi kelimatillahit-tammati min şerri ma haleka ve zerae ve berae ve minşerri ma yenzilü minessemai ve min şerri ma ya rucu fiha ve min şerri fitnetilleyli vennehari ve min şerri külli tarikın illa tarikan yatruku bihayrin ya Rahman okuyun. Allahın izni ile anneniz olumsuzluklar dan kurtulacaktır.
NOT:
Annenizin uyuduğu odada insan ,hayvan tasvirli biblolar , tablolar , nazarlıklar varsa kaldırın. Anneniz yatağa mutlaka abdestli girsin.
 
Ben harfiyen uyguladım ,,ip yarım santim kısaldi belirgin bir şekilde ,,hayret içindeyim ,supelerimde vardı
 
Ben yalnız kaldımmı duğa okurken ağlama hissi geliyor yani gözlerim felan doluyo.Yalnız yattığım zaman sanki biri yorganımı çekiyormuş gibi hissediyorum,rüyalarımda büyü yapan kadın ve erkek görüyorum,üçgen şeklinde muskalar görüyorum ve (RÜYADA)kafamın içinde birtane kadın konuşuyor.
Bi keresinde uykudan kalktığımda yine yalnız yatıyordum sabah ezanından 10- 15 dk önce odada bir kadın vardı üzerime geldi sen kimsin çık odamdan dedim cevap vermedi besmel felan çektim bildiğim duaları ettim tam bana dokuncaktı kayıp oldu bende kafama battaniyeyi çektim dualar okudum.
Bana yardım eder misiniz Lütfen böyle giderse piskolejim bozulcak yoksa. Bide dedemin işyerinde odası var orda kalıyor dedemde rahatsız ayaklarından, şeker hastalığı, tansiyon felan var tam iyleşcekken durduk yere düşüyor her seferinde böyle oluyor ne yapmalıyım? Yardıma çok ihtiyacım var.
 
İslam reel,dinamik dindir..Kimki islamda büyü vardır der ve duyanlarda buna inanırsa Allaha güvenip İman etmemiş demektir.Kafir olur....Büyü,sihir,muska ,Üfürükçülük ne kadar hokkabazlık varsa yalandır insanların paralarını haksız yere gasbetmektir..Kur'an IGRA=OKU Emriyle ilk olarak inzal olmuştur.Bu şu demektir,Üç kitabı okumaktır..1-Kur'anı azimüşşanı,2-Kainat kitabını(müsbet ilimler) 3-İnsan kitabını,kendi özliğini okumaktır..Yani İslamda ilim öğrenmek Farzdır Allahın mutlak emridir...Aldatıcı iki ayaklı şeytanların Aldatmalarına Aldanmayın...Hastaysanız ALLAH İlmi yaratandır ,Tıp ilim adamlarına müraacaat et..Kainatı oku anla ve tanı ki insan olarak irtibatınız nedir,Kur'anı anla ve kendi lisanınla oku ki bilimle kendini zırh içine korumaya al..Hokkabazlara inanma sakın ..Allah için tebliğ ettim.Rabbim şahit olsun...MUHABBETLE..
 
bende bazen şüphelenmiyor değilim bizim evde acaip bir ağırlık var sürekli uyuyorum ve sürekli bir başağrısı var geceleri uyurken çok şiddetli bir şekilde sıçrıyorum bize gelen bazı arkadaşlarımda diyor senin evinde ağırlık var hatta onlar bile sürekli esniyor elimden geldiğince ayetel kürsü okuyorum bide felak nas okuyorum yer gök dua üzerine demişler
 
ya admin lütfen rica ediyorum bana yardim edin bende ip kisaldi kimin yaptirtiginida biliyorum nasil bozulur?
 
Konunun içinde nasıl bozulacağı yazıyor. Ayrıca bir bardak suya ayetel kürsi , felak , nas, ihlas okuyup için..Büyüden korunmanın ve kurtulmanın en etkili yolu budur..
 
Merhaba,
5 aydır süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşımda büyü olabileceğini düşünüyorum henüz herhangi bir ip testi yapma fırsatım olmadı. Erkek arkadaşım uyurken sürekli geceleri titriyor kabus görüyormuş gibi sarsılıyor. Sabah bunu ona söylediğimde farkında olmadığını söylüyor. bu bir gece değil her zaman olan bir durum. Bir keresinde beraber uyuduğumuzda rüyamda onu göğsünde keçi boynuzu gibi boynuzlu bir şeytan dövmesi ile gördüm ve üzerime eğilip kaçışın yok diyordu. bu rüyalar farklı farklı kabus derecesinde devam ediyor sadece onunla beraber iken. Ve erkek arkadaşı kendisinde panik atak olduğunu söylüyor. Topluluk içine çıkamıyor, kapalı mekanda bulunamıyor, trafiğe çıkamıyor vs. Görüşmelerimiz sadece onun güven çemberi içerisinde gerçekleşiyor.

Evi, ailesi, en yakın arkadaşı yada yaşadığı semtin kalabalık olmayan noktaları gibi. Ben bugün kendi evimde uykudan uyandığımda oda kapısının köşesinde ellerini önünde birleştirmiş olarak bana bakan kendimi gördüm. Uykumu sersemisin orada birşey yok deyip örtüyü üzerime çekip dua ettim. Ve açtığımda kimse yoktu. Bunu erkek arkadaşıma söyledim ve ben korkuyorum bir hocaya filan danış kendini sürekli oku olabilir bende büyü olabileceğinden şüpheleniyorum dedi. Benden evvel uzun bi süre ilişki tutturamamış ve uzun bir süre yalnızmış.

Yakın kız arkadaşı da sevgilim eski kız arkadaşından ayrıldıktan sonra banyoda silüetler görmeye başlamış. Kendini okutup kurtulmuş. Şimdi herhangi bir büyü halen erkek arkadaşım üzerinde olabilir mi? Bu panik atak eski sevgilisinden sonra başlamış bir büyü etkisi olabilir mi? Bana gözüken tuhaf rüyalar ve olaylar bu yüzden olabilir mi? Beni farklı bir şekilde etkileyebilir mi? Ve benim şu durumda yapmam gereken nedir? Acil yardımlarınız lütfen.
 
Geri
Üst