Hürrem Sultan'ın burcu hayatı ve hakkında bilgiler

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
Ya kesinlikle akrep butun ozelliklerini tasiyor kindar kiskanc hirsli istedigini elde edebilen....
 
Hürrem sultan kova burcu.. Neşeli olmasıyla ve zekasıyla tanınıyo zten açında okuyun burcları teker teker
 
Hürrem sultan kova burcudur neşesi güzelliği dik başlılığı devrimci ruhu herşeyiyle tam bir kova burcu kadını
 
Kanuni akrep diyen arkadaş kanuni sultan süleyman akrep değil boğa burcu 27 nisan dogumlu iyi arastir bana kalirsa hürrem sultanda akrep burcu cunku akrep ve boğalar çok tutkulu bir aşk yaşarlar tipki onlaribki gibi ...
 
Bazı yorumları okudum. Aynı fikre yakın olduklarım da var.
Kişisel gözlemlerim ve astroloji bilgilerime göre şunları söyleyebilirim.
Koç hırslıdır , savaşçıdır. Entrika ve oyun işlerini severler, sinirleri sağlamdır, "ben"cidirler ve kendisine ait olan erkek için çok şey yaparlar. Ama kıskanç değildirler.
Boğa sıcak kanlı insancıl bir burçtur. Nadiren hırslanırlar. Sabırlıdırlar ama saman alevi gibi öfkeleri de vardır. Uzun vadeli planlarla uğraşamazlar sıkılırlar boğalar. Kin tutarlar, ama intikam almak için hayatlarını adamazlar. Ayrıca merhametlidirler, adildirler. Güzel sanatlara meraklıdırlar. Çirkin dümenler çeviremezler.
İkiz yönetmeyi severler. Lüks yaşamayı da severler. Gücü severler. Duygusal değildirler çok fazla. O nedenle tutkulu da değillerdir. Gamsız bile sayılabilirler. Arkadaşlık kurmayı sosyal olmayı severler. Fesatlık düşünüp plan yapıp uzun vadede intikam almak pek onlara göre değildir.
Yengeç duygusaldır, güven sever. Entrikayı becerirler ama tedbirli olmayı da sevdikleri için fazla risk almak istemezler. Sıcak kanlıdırlar. Zor güvenirler. Kıskançtırlar. Hayatı severler, intikam almak için hayatlarını harcamak isteyecek kadar gözleri kara değildir.
Aslan gücü elinde bulundurmayı sever. Zaman zaman sinsice de davranabilir. Duruma uymayı, işini yürütmeyi bilir. Yükselmek ister ancak gizli kapaklı işleri çok iyi beceremeyebilir.
Başak hırslıdır zekidir duygusal değildir. Aklını ön planda tutmayı iyi bilir. Çocukları sever. Vefalı oldukları söylenemez. Ama sıcak kanlıdırlar. Aktif olmayı severler, pratiktirler. Tutumludurlar. Gözleri kararabilir ve bir anda herşeyi silip atabilirler. Uzun vadeli intikam planları, sinir savaşları onlara göre değildir pek.
Terazi zeki kurnaz, politik ve idareci olur. Duruma uyum sağlamayı, düzeni severler. Kargaşayı kavgayı pek beceremezler. Kaçmayı, kendini durumdan kurtarmayı tercih ederler.
Akrep kıskanç tutkulu hırslı bir burçtur. Dost olarak benimserse sahiplenir. Aşkını da sahiplenir. Mevki güç önemlidir ama kibirli değildir akrepler. Ayrıca eğlenmeyi gülmeyi hayatla dalga geçmeyi seven yönleri de vardır. İyi analiz yaparlar. İntikam planları yapabilirler ancak bunun için çok mantıklı geçerli bir sebepleri olması gerekir.
Yay özgürlüğüne düşkündür. Kin tutmazlar pek. Eğlenmeyi gezip tozmayı severler. Aşık olduklarında arabeske bağlayabilirler. Sır tutabilen tipler oldukları söylenemez. Uzun vadeli dümenler çevirebilecek kimseler de olmazlar genellikle.
Oğlak hırslı tutkulu gücü sever ve inatçıdır. Hesapçıdır üstelik. Herşeyi detaylarına kadar düşünür. Çalışmayı sever. Sevdiği biri için uzun zaman mücadele edebilirler, yılmazlar. Politik olabilirler, işine göre.. Merhametli oldukları kadar kin de tutabilirler Sildi mi silerler. Soğuk görünürler. İnadı için dünyayı yakacak tipte bir karaktere sahiptirler çoğunlukla.
Kova zekidir, stratejik ve diplomatik olabilir. İşine göre davranabilir, sinir savaşı yapabilir. Ancak özgürlüğüne düşkündür kovalar. Fazla kıskanç da değillerdir. Sosyaldir kovalar, çok arkadaşları olur. Mevki güç gibi hırsları da fazla yoktur.
Balık duygusaldır ama kin de tutar. İnatçıdırlar bildiğini okumayı severler. Lüksü de severler. Ama politik olmaya çalışsalar da bir yerde açık verirler çünki düşünmeden konuşmaya meyillidirler. Uzun vadeli sinir savaşları da onlara göre değildir pek. Zaten sözlerini de unuturlar, dalgındırlar.

Bütün bunları düşününce.. Kanuni'nin de akrep burcu olduğunu varsayarak.. Hürrem oğlak olabilir büyük ihtimalle diyebiliriz. Akrepler ve oğlaklar tutkulu aşklar yaşarlar. İkisi de tutkuludur. Ünlülerden veya çevrenizdeki beraberliklerden bunu inceleyebilirsiniz. Büyük ihtimalle oğlak olabilir Hürrem. Akrep de olabilir ancak, eğlenceli, sıcak kanlı, dost canlısı yanı da vardır akrep kadınlarının. Yine ünlülerden buna bakabilirsiniz. Tabi biz filmdeki karaktere göre düşünüyoruz. Gerçeği nasıldı bilmiyoruz..
 
Bnce Hürrem Sultan'ın burcunun ikizler olması da yüksek bı sebeb çünkü İkizler Burcu da kafasına koyduğunu yapan ve oldukça hırslı zeki ve güzel olmasıyla tanıtılır ve en çok gülen burç ikizler burcudur.malum Hürrem Sultan'ın da gülüşü yüzünden adı hurremdir Hürrem in anlamı gülen güldüren demektir zaten bnce bu ihtimal daha yüksek
 
Ya akrep değil di diyenlere sesleniyorum diğer burçların bir özelliğini tutup hürremi o bjrçtan bellemişsiniz heleki kova ve ikizler grubu olanlar hiç alakası var mı sizce? Ya toprak ya su grubu olması lazım o iki grubjnda en dişlileri akrep ve oğlak .Benim tercihimce adının anlamı yüz güldüren olduğu ve sevdiği insana karşı çok güler yüzlü olduğu için akrep.Oğlak bifaz daha mesafelidir.Yükseleni de oğlak.Başka bir burç olduğunu elbetteki düşünebilirsiniz ama hava ya da ateş olamaz çünkü bu kadar duygu derinliği su ve toprakta var ikizler falan olsa bu kadar kararlı olur muydu ya da kova olsa.Kovalar düşünme odaklıdır eylem değil.
 
Hürrem Sultan boğa burcudur bunu bütün müneccimler söylüyor siz daha hala neyi konuşuyorsunuz .
 
Akrep'i gözünüzde bukadar büyütmeyin. Akrep kiskancdir dogru ama ileriye yönük planci ihtimalci mantikla hareket edenler degildirler. Aslan hic olamaz cünkü aslanlar kavgayi sevmezler hemen barisirlar arti tembel olurlar ve herkezle iyi gecinmek isterler, yapicidirlar. Ikizler mantik insani degildir hemen af ederler ve cabuk etkilenirler özeline karismazlar. Oglak kuralcidir isyan cikarmaz ve pes edicidir mücadele etmez sonuna kadar. Koclar inatcilardir sevdigi kisiye boyun egilmezler ve at bakislilardir. Balik asla olamaz cünkü baliklar ürkek ve herkeze yagcidirlar. Boga lüksü kendini ve parayi sever ve ask kadini degildir. Hürrem sultan erkegine rengini belli etirmemisdir ve saf yönünü gösterip etkileme sanati olan bir kisiliye sahipdi. Karekterini bir akrep gibi basdan reklam etmemisdir aleme. Hemen kivirmasini bilen, herkeze süpheci bakan ve herzaman her ihtimali düsünen planci bir kadindi. Zekasinla tuzaklara düsmeyen ve kendini lafla riske atan ve adamina göre palavra atan bir kisilikdi. Hürrem sultan kesinlikle bir kova kadinidir! Kovalarda vardir bu özeleliklerin hepsinin bir arada zeka mantik ask süphe menfaat sag gösteren sol vuran, ileriye yönük plan her seye hazirlikli bir ihtimal cevap isyan dik konusmalariyla dikkati ceken, annelik, erkegine göre yogurt yigisi olan davranis, kincilik, yapilan kötülügü taze tutup unutmamak. kovadan baska bir burc degildir bunlarin hepsini aynanda uygulayan. Hürrem zaten cok güzel bir kadin degilmis sadece akiliymis ve kova kadinlari da böyledirler zaten!!!!!!!!
BAk yazdığın burçlarla ilgili olan "tespitlerinin" hepsi yanlış. Sadece kendine benzedip egonu tatmin etmek istiyosun. İddiaya varım ki kova burcusundur. Ama Ben Akrep olmama rağmen Hürremin Akrep olduğuna adım gibi eminim yükseleni de oğlak
 
Geri
Üst