huzur veren sözler

melegim

Yeni Üye
Üye
huzur veren sözler
Huzur veren birbirinden anlamlı sözleri sizler için paylaşıyoruz. Ünlü düşünürlerin ve yazarların söylemiş olduğu anlamlı sözleri dilediğinız yerde, profilleriniz de sosyal paylaşım ağların da , instagram ve whatsapp gibi yerlerde paylaşabilirsiniz.

Huzur-Veren-Sözler-Huzur-Verici-Sözler.jpg


Önce doğruyu bilmek gerekir, doğru bilinirse yanlış da bilinir. Ama önce yanlış bilinirse doğruya ulaşılamaz.

(Farabi)

Kendi içinde yolculuk yap. Günlük tut. Kalbin, gönlün, vicdanın ne diyor? Neyi öne çıkarıyor? Dünyaya bilinçli bakmanın yolu başta bu iç yolculuktan geçiyor.

(Sokrates)

Yaptığımız her şey hayal kurarak başlar. Hayat herkes için; hayalleri gerçekleştirmek ve yapabileceğinin en iyisi, olabileceğinin en güzeli peşinde gitmektir. Bobby Kennedy’nin sözü gibi: Diğerleri dünyaya bakıyor ve “Neden?” diye soruyor. Ben bambaşka bir dünya düşünüyor ve “Neden olmasın?” diye soruyorum.

(Albert Einstein)

Başarı cesaret ister, başlangıçtaki cesaret sonradan inanca dönüşür. İnanç insanlığa daha iyi hizmet arzusuna dönüştüğünde, fırsatlar yelpazesi yukarı bir seviyede tekrar açılır.

(Sun Tzu)

Ancak akıllı, bilinçli ve odağı şaşmayan çabalar sonrası, olası potansiyelin yapabilecekleri gerçekleşir. Elması yontmadıkça elinizde sadece bir taş parçası vardır.

(Emile Zola)

Hata yapmaktan korkan bir insan hiçbir şey yapamaz.

(Abraham Lincoln)

Hayata en önemli şey kazançlarınızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir; akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur.

(William Bolith)

Rüya-Gibi-Sözler.jpg


Eğitim sadece okumak değildir. Okudukları üzerinde düşünebilmek yeteneğidir.

(Hilty)

nsan, ancak yüreğiyle baktığı zaman doğruyu görebilir. Gerçeğin mayasını gözler göremez.

(Exupery)

Kuvvete dayanmayan adalet aciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir.

(Pascal)

Birinin başına toprak saçsan başı yarılmaz. Suyu başına döksen, başı kırılmaz.Toprakla, suyla baş yarmak istiyorsan, toprağı suya karıştırıp kerpiç yapman gerek.

(Mevlana)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst