Hz. Zekeriya'nın duaları ile hamile kalanların listesi

Bende hz zekeriyanın duasını okuyorum.Birde meryem suresine başladım.41 defa okunması lazımmış.Çocuk isteyen arkadaşlarım 100 tespih Hz zekeriyanın duasını ardından da meryem suresini okuyun.
 
2013 den bu yana hiç görülmemiş olması tuhaf. Ben inanıyorum ki sevinçten bizim ile paylaşmaya zaman bulamamışlardır.
Bir de küçük fıkra aktarayım.

İlk Öğretim de okuyan çocuğa, Öğretmen ders verir "Bebekler naıl doğar" diye.. :) Çocuk eve gelir anne, baba, dede, nine vd sorar. Malum cevaplar, "leylek getirdi", kömürcüden aldık" vs vs..
Çocuk caresiz, ertesi gün öğretmenine üzüntü içerisinde söyler. Sayın Öğretmenim maalesef bizim ailede çok uzun süredir normal doğuma rastlanmamıyor... :)

Rabbim hepinizin dualarını kabul ve makbul eylesin, bahtı güzel, sağlığı yerinde anne babasına bağlı güzel çocuklarınız olsun inşallah. (En az 3 tane: sakın aile planlaması denilen saçmalığa tevazu göstermeyin, babaları MUTLAKA doğuma girmeye ikna edin, DOĞAL doğumu tercih ederek, bebeğinizin BAĞIŞIKLIK sisteminiin oluşumu tamamlamasını sağlayın ve anneliğinizin mutluluğunu yaşayın.
Lütfen unutmayın ki: Rabbel alemin anneleri acı çekmeden doğum yaptıracak güce ve kudrete de sahipdir ve yaptığı her şeyin bir nedeni ve gereği vardır.
sEvgiyle,
 
Geri
Üst