SORU : İç Çamaşırıma Sperm Bulaştı Hamile Kalırmıyım?

Sevgilimin üstünde birşey yoktu Benim iç çamaşırım vardı boşaldı ama üst tarafa doğru bende 5 dk sonra iç çamaşırımı değiştirdim
Ayrıca kistlerim olduğu İçin kadın Doğum hapı kullanıyorum Acaba hamile kalır mıyım
 
Bugub sevgilimle sürtünmeli ilişki yaşadık o ciplakti bende kilot vardı ve kilotuma bosaldı iç kısmı tamamen spremdi hamile kalırmıyım sizce ?
 
Bugub sevgilimle sürtünmeli ilişki yaşadık o ciplakti bende kilot vardı ve kilotuma bosaldı iç kısmı tamamen spremdi hamile kalırmıyım sizce ?

Verdiğiniz bilgilere göre bu tür birliktelikle gebe kalma ihtimaliniz var. Korunmasız ilişki gebe kalma açısından risk oluşturur. Mensinizde gecikme yaşarsanız gebelik testi yapın.
 
mrhb sevgilimle tam birlikte olmadan biseyler yaşadık yanlız bende ince bir tulum ve altimda 2 tane kilot vardı sevgilimde baxdir vardi vajinama dogru bastırarark boşaldi acaba hamile kalirmiyim bu arada o olaydan sonra 18 de adet oldum ama birgun sürdü kafama cok taktim acaba ondan mi kesildi hormanlarim zaten tembelmiş aset gec oluyorum strese girdim baya sizce hamilelik riski varmi simdidn tskr
 
Korunmasız her ilişki gebe kalma açısından risktir. Spermler çamaşırlardan sızarsa gebelik söz konusu olabilir ihtimal düşüktür fakat imkansız değildir.. Adetin 1 gün sürmesi de normal değil, gecikme stres kaynaklı da olabilir. Bu varsayımları dışlamak kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapın..
 
Sevgilimle sürtünüyorken boşaldı ama iç çamaşırım vardı ve kendini geri çekti hamile kalma riskim varmı
 
Geri
Üst