SORU : İç Çamaşırıma Sperm Bulaştı Hamile Kalırmıyım?

Sevgilimle sevişirken sürtünme yoluyla boşladım. Fakat tamamı kendi iç çamaşırıma geldi. Aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrar sürtünme yoluyla boşaldım. Sevgilimin adeti 5 gün gecikti. Sorum şu ilk seferde kendi boxer'ime boşaldım ve hiçbir şekilde bu sevgilime temas etmedi. İkinci seferde de yine üstüne boşalmadım. Sevgilimin neden adeti gecikti? Hamilelik riski olur mu?
 
Sevgili Flashh sitemize erkek üye alamıyoruz gecikmesinin nedeni kesinlikle yaptığım stresten diyebiliriz yakında olur öyle boxerden sperm yürüyerek kesinlikle geçemez ha sonra tamamen soyunup penisiniz ile sürtünmedi iseniz ikincisinde ya da kaçıncısında olursa olsun hamile kalma ihtimali sıfır. Stres kaynaklı gecikme yaşıyor yakında olur mrk etmeyin.
 
Flashh başka maillerle ve kullanıcı isimleri ile kayıt olmana gerek yok kabul edilmeyeceksiniz. Ne istiyor iseniz üye olmadan sorularınızı sorabilirsiniz.
 
Sevgilimle anal yaptık içime boşaldı farketmeden eve dönerken cikmis iç çamaşıra bulaşmış ama sabah regl oldum normal günümde 29 Bizde 28 de yapmıştık risk var mi
 
Selamlar Ggyfdtt, bu durumda regl olduğunuza göre hamilelik riskiniz sıfırdır hamile kalamazsınız bilginiz olsun. Zaten analdan hamilelik olmaz.
 
erkek arkadaşimda ve bende ic camasiri vardı ve ikimizde de ıslaklık vardı, reglim gecikti ve gögüslerim hassas 3 gün oldum
 
Biraz daha ayrıntı verir misin hayatım iç çamaşırınız var iken sürtünme ten tene sürtünme oldu mu sadece ıslaklığa bakarak mı hamilemiyim diye soruyorsunuz biraz daha ayrıntı verin ki ona göre yapalım yorumumuzu.
 
Geri
Üst