idrar testinde negatif çıkıp hamile olanlar

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
idrar testinde negatif çıkıp hamile olanlar
Ya kızlar ben iki kere üç kere idrar testi yaptırdım adet olmayı beklerken bugün doktorum bana hamilesin dedi inanamadım. Bu idrar testleri bu kadar mı güvensiz ya hiç benim gibi olan oldu mu ? Ay sevinçliyim bayılacam yemin ediyorum ki :D
 
Evet, kesin sonuç için gebelikte kan testi yapılmalıdır. İdrar testleri bazı zamanlarda yanıltıcı sonuçlar verebilir. Sizinle aynı durumu yaşayan arkadaşlarımız, elbette ki sitemizde mevcuttur. O arkadaşlarımız için, size önerimiz Hamilelerin Paylaşım Alanı konumuza yazınız, oradaki hamile melek'lerimizle, gebelik hakkında konuşabilirsiniz.
 
merhaba benimde bir sorum olacak bnde adet olmadım hala yarın bir hafta olacak test yaptım negatif cıktı yarında kanda baktıricam inşallah bebiş çıkar
 
Merhaba çubuk testler hatalı sonuç verebiliyor.HCG testi ile net sonucu alırsınız.Ama unutulmamalıdır ki her mens gecikmesi gebelik değildir.
 
bende birsey sormak istiyorum. son adet tarihim 19 mayıs ve ilk ilişkim 1 haziranda oldu bebek istedigmz için hiç korunmadk ve adetim 16 gün gecikti idrar testi yaptım ama negatif sonuç aldım sizce teste güvenmelimiyim yoksa kan testimi yaptırmalıyım.
 
Merhaba, idrar dan yapılan gebelik testleri zaman zaman hatalı sonuç verebiliyor. ( Test bozuk olursa, testin son kullanım tarihi geçerse,test darbe almışsa, test yanlış uygulandı ise) Durumunuzdan emin olmak için kan testi yapın net sonucu alırsınız.
 
Geri
Üst