İdrar yolu enfeksiyonu için maydanoz kürü nasıl kullanılır?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
İdrar yolu enfeksiyonu için maydanoz kürü nasıl kullanılır?
İdrar yolu enfeksiyonu özellikle kadınların sık sık başına gelen bir sağlık sorunudur. İdrar yolu rahatsızlıkları kişiyi bazen zor durumlar da bırakıp oldukça can sıkıcı bir sağlık sorunudur.

Son yıllar da alternatif tıba olan ilgi özellikle bayanlar tarafından büyük merak uyandırarak birçok hastalığın tedavisin de doğal ve bitkisel tedavi yollarına başvuruluyor. Öncelikle altını çizerek belirtmek isteriz ki herhangi bir sağlık sorunu için ilk önce uzman bir hekime muayene olarak vermiş olduğu ilaçları düzenli bir şekil de kullanmanızı öneririz.

Bu tedaviye ek olarak tamamen bitkisel yöntemlerle tedavi sürecinizi destekleyecek bitkisel yolları da deneyebilirsiniz. İdrar yolu rahatsızlığı için sizlere maydanoz kürü ve bu kürün yapılışı ile birlikte kullanımı hakkın da bilgilere bu konumuz da yer veriyoruz.

maydanoz-kuru-idrar-yolu-enfeksiyonu.jpg


Maydanoz kürü için gereken malzemelerimiz 4 bardak içme suyu ile birlikte bir su bardağı taze doğranmış maydanoz.

Maydanoz kürünün yapılışı

Suyu kaynamasını bekleyerek kaynadıktan sonra içine maydanozları atın ama kesinlikle maydanozların su ile birlikte kaynamasına fırsat vermeyin sadece su kaynamış olsun bu yeterlidir.

10 Dakika kadar bekledikten sonra maydanozu sudan süzerek bu suyu için. Bir hafta süre ile günde 3 veya 4 kere maydanoz suyunu tüketmelisiniz. Bu kür bir hafta boyunca uygulandıktan sonra kesilmelidir. Ayrıca maydanoz suyuna limon dilimi ekleyerek tadını lezzetli bir hale getirerek keyifle içebilirsiniz.

Önemli bir hatırlatma: Bu kür uygulanırken kahve, çay, ve kola gibi içeçeklerin tüketilmemesi gerekiyor. Maydanoz suyunun etkilerini bu içeçekler azalttığı için kür bitene kadar bu içeçeklerden uzak durulması tavsiye olunur.

Maydanoz kürünü hamileler, şeker ve böbrek hastaları kesinlikle uygulamamalıdır...
 
geçenlerde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim idrar yolu için verilen ilaçlar bende yan etki olarak mide bulantısı yaptığı için kullanamıyorum sonra kayınvalidem maydanoz suyu içmemi söyledi ilk kez denedim ben sapları ile kaynatıp sonra çay gibi içtim birkaç gün üst üste bunu yaptım uzun süredir bayağı rahatım bence kesinlikle maydanoz kürü idrar yollarına çok iyi geliyor
 
bende çok fazla ödem oluşuyor buda beni kilolu gösteriyor geçenlerde komşularla otururken bu ödemle ilgili laf açıldı maydanoz kürünün ödemi attığını ve kesinlikle kullanmamı söyledi ama henüz başlamadım acaba benim gibi sorunu olupta maydanoz suyu ile ödem atan oldumu faydası olup olmadığını henüz denemediğim için söyleyemiyorum ama maydanoz buharı ile hamile kalma kürünü daha önce deneyip faydasını görmüştüm
 
Geri
Üst