İdrardan gebelik testi kesin sonuç verir mi?

Ablanızın HCG değeri gebelik lehine .Hemen hekim kontrolüne başlasın. Kese gebeliğin 5-6 . haftasın da görülür.
 
Eşimle mayıs ayında birlikte olduk. Fakat yeni evli olduğumuz için 24 saat olmadan ertesi gün hapı kullandım. Bir süre sonra kanamam oldu ve geciktirici içtim. Geciktiriciyi bıraktıktan 3-5 gün sonra regl oldum. İçimde hep 1 endişe olduğu için ilişkiden 1 ay sonra idrarda gebelik testi alıp yaptım. Sonuç negatif çıktı. Hatalı çıkmış olabilir diye düşünerek 1 hafta sonra tekrar test alıp yaptım ve yine negatif çıktı. Hamile olma ihtimalim var mıdır sizce?
 
Nerdeyse 5 ay olmuş. Bu kadar zaman niye beklediniz anlamış değilim.. Testleriniz negatif gebelik söz konusu değil.
 
Selam
benim en son adetim ağustosun 6 siydi ayin 30 gecesi ilişkiye girdik ve esim maalesef kaçırdı ve bugün eylulun 14 ve halen adet olmadım geciktikten 5 gün sonra test yaptım negatif çıkmıştı ama halen adet olmadım korkuyorum tekrar hamile olmaktan 3. Çocuğum olacak ve küçük kızım 2 yaşında ve beni halen emiyor çok stress yaptım ondan gecikebilir mi
 
Merhaba , öncelikle tedbiren çocuğunuzu emzirmeyi bırakın.Gebelik var ise düşükle sonuçlanabilir. Cuma gününe kadar mensiniz başlamaz ise HCG testi yapın net sonucu alırsınız.
 
Merhaba benim bi şüpheli ilişkim oldu agustos 30 da ilişki yaşadım 5 gün sonra yani 5 eylülde adet oldum ama her zamankinden biraz farklı gibiydi daha sonra iki kez idrar testi yaptım negatif daha sonra 29 eylülde yine adet oldum yada yerleşme kanamasiydi bilemiyorum ancak 3 ekimde hem idrar testi hem kan testi yaptım ikiside negatif kan sonucu 0.1 tabi bu da yetmedi 10 gün sonra yine idrar testi yaptım yöne negatif son olarak bugün iliskinin üzerinden 56 gün geçti yalnız bnm adet olmam lazımdı olamıyorum iki gün üst üste yine idrar testi yaptım ikiside negatif ama hala adet olamadım ve adetim hiç gecikmezdi ve o iliskiden sonra bi daha birlikteligim olmadı ama çok korkuyorum acaba kan ve yaklaşık 10 a yakın idrar testi yanlış sonuç verebilir mi nolur yardım edin şimdiden teşekkürler
 
9 şubat günü sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ve vajina etrafına ve vajina içine boşalma olmadı. Ne olur ne olmaz diye ella kullandım. 14 şubat gibi adet olmam gerekiyordu adetim gecikti ve bu sabah adet oldum ama kıvamı çamur gibi ve siyah renkteydi böyle olunca da üstüne görme olabilir mi diye idrar testi yaptım negatif çıktı sizce hamile olma olasılığım nedir?
 
Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda gebeliğin söz konusu olmayacağını vurgulayalım. Gebelik testinizde negatif çıkmış. İlerleyen saatlerde regliniz yoğunlaşarak normal rengine dönecektir.
 
Merhaba. Martın 27 sine bi ilişki yaşadım. İçine boşalma söz konusu değil. Nisanın 12 si regl olmam gerekti ama hala olmadım. 5 gün gecikti. İdrar testi yaptım negatif Ama hala regl olmadım ? Sizce hamile miyim?
 
Geri
Üst